maanantai 3. kesäkuuta 2013

Vapaat pojat

Yorkie
Sumun ja Laineen kiinnitys Heurekan koripallojoukkueeseen varmistui tänään, joten nyt kotona olevista riiviöistä enää
kaksi on vailla omaa ihmistään. Muut muksut matkaavat uusille omistajilleen tämän viikon kuluessa. Osa lähemmäksi, osa useamman sadan kilometrin päähän. Riiviö-termi on hyvin kuvaava etenkin toisen vapaan pojan, Yorkien kohdalla. Yorkie kun on oikea leikkisä ikiliikkuja, joka pukittelee ja haastaa isompiaan painiin - intoutuen välillä leikkimään kädenkin kanssa. Mikäli itsellä olisi suunnitelmissa kasvattaa uroslaumaa, Yorkie olisi juuri sellainen oman oloinen poika, eikä kaikkein vähiten siksi että nuori herra on agouti ;) Yorkien kohdalla kaikki energia tuntuu kuluvan liikkumiseen ja nyt seitsemän viikon iässä poika on selvästi veljeään DaCapoa pienikokoisempi ja virtaviivaisempi, eikä vain siksi että veljen karvat ovat hassusti kikkaralla.

Kuura
Toinen vapaista pojista, Kuura, on puolestaan hiukkasen rauhallisempi. Siinä missä Yorkie on välillä ihan adhd Kuura on sellainen normaali menevä ja utelias rottanapero. Sen myötä Kuura malttaa tulla enemmän myös syliin ja käsiä tutkimaan, kun sen ei ole pakko olla ihan koko heräilläoloaikaansa liikkeessä - vaikka eiköhän tuo luonne Yorkiellakin iän myötä hieman tasaannu, jos se yhtään normiuroksiin tulee. Yorkiekin kyllä tulee syliin ja olkapäälle - ja koettaa suunnata siitä kohti uusia seikkailuja.

Uusia seikkailuita pikkupojilla onkin nyt ollut. Päädyin eilen putsaamaan poikien
Kuura
häkin ja sen myötä aloittamaan Yorkien ja Kuuran totuttamisen uroslaumaan siksi aikaa kunnes poikien oma koti löytyy. Tähän asti Yorkie ja Kuura kun ovat jakaneet häkkinsä DaCapon ja Hallan kanssa, jotka suuntaavat nyt Erikan hoiteisiin Jappin ja Erikan isojen poikien luo. Yorkie on ollut muutoksesta vähemmän ihmeissään, onhan sillä jo kokoa ja itseluottamusta jonkin verran enemmän kuin Kuuralla, joka on aristanut isoja poikia vähän enemmän. Isot pojat ovat ottaneet pikkuiset varsin hyvin vastaan, mitä nyt Yorkien enon ja Kuuran isän Pamauksen on pitänyt muksuja vähän selätyttää.

[suora mainos]Mikäli jollakulla siis on yhden tai kahden pojan kokoinen vapaa paikka laumassaan, pojista voi viestittää sähköpostiin smahof@gmail.com[/suora mainos] ;D

Kuura
Yorkie
Pikainen lataustuokio ennen uutta sinkoamista kohti ääretöntä
Frederik ja Yorkie
Isä ja poika

Ei kommentteja: