keskiviikko 23. marraskuuta 2011

Delilahin muksut

Tänään tuli sitten ensimmäinen pesätarkastus tehtyä. Pesästä löytyi 16 mustasilmäistä pientä muksua. Kaikilla oli vielä hyvin maitoa mahassaan, eikä kukaan vaikuttanut muita pienemmältä tai kuivuneelta. Välitöntä tarvetta karsimiseen ei siis ollut, mutta tällä poikasmäärällä joutuu kyllä nyt pohtimaan, montako naperoa sitä haluaa emolle jättää. Alustavasti muksuissa on 10 naarasta ja kuusi urosta, eli vaihteeksi likkavalta edellisen poikueen poikaenemmistön jälkeen. Delilah on myös virkeä ja hyväkuntoinen, ja touhuilee ahkerasti pesän ympärillä.

Delilahin muksut 1vrk.

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Onnittelut poikueesta!Toivottavasti Jolenen ja Seran kanssakin onnistuu. Kiva päästä seuraamaan, mitä näistä muksuista tulee. Terv. Ronin ja Winstonin porukat

Eeva kirjoitti...

Onnea muksuista!
En taida kyllä uskaltaa tulla ees katsomaan, muuten kasvaa rottien määrä seitsemään ;)

JuuliS kirjoitti...

Vooi :> Onneks olkoon !

Susanna Hoffren kirjoitti...

Kiitos onnitteluista :) Itsekin odottaa kaikella mielenkiinnolla millaisia muksuista tulee, kuviollisia poikueessa näytti olevan pari, mitä muksuista eilen näki. Tänään näkyy varmaan taas vähän selvemmin. Voi sitten pesäntarkastuksen yhteydessä koettaa kuvaakin taas napata.

Ja Eeva: voihan niitä tulla ihan vain katsomaankin ;) Vaavat tarvitsevat paljon paapomista ja ihmiskontakteja sitten kun ikää tulee jonkin verran lisää.