sunnuntai 20. marraskuuta 2011

Yhdistyksen pikkujoulut

Bileiden paparazzi :)
Tänään vietettiin LSKGY:n pikkujouluja. Niistä tulikin jo yksi stoori kirjoitettua yhdistyksen lehteen Rapinaan, kun niistä sinne jutun lupasin. Aloitin kerrankin jonkin jyrsijäjutun kirjoittamisen muusta kuin blogipäivityksestä. Ystävät kun miua siitä joskus jo kiusivatkin, kun olen mennyt nyt bloggaamiseen niin ihastumaan, että melkeimpä sitä näyttelyjenkin jälkeen heti kotio saavuttua tulee ensimmäisten asioiden joukossa rentouduttua hetki koneella blogia päivitellen. Mutta pitäähän sitä ihmisellä harrastuksia olla.

Nyt koneella istumisen ohella vahdin Naveenin ja Pendragonin tutustumista. Janina kun toi miulle pikkujoululahjaksi miun pienen cinnamon essex pojan. Oikean pikku hurmurin, joka pussaili miun sormet jo moneen otteeseen läpi. Toi hän sitten Mikon black essex härpäkkeenkin, joka on kanssa varsin suloinen poju. Saisi vain Mikkokin pian kotiutua, niin pääsisi vahtimaan pikkupojua omaan laumaansa. Pääsee sitten Poseidonkin samalla takaisin laumaansa, ja mie jään odottamaan onko Jolene lihonut, valeraskaana vai kantavana. Ulkoasu viittaisi jälkimmäisimpään, mutta vuorokaudet vahvasti jompaan kumpaan ensimmäisistä. Ellei Jolene yllättäen päätä pyöräyttää kolmeakymmentä poikasta, koska jos maha nyt 1,5-viikon jälkeen olisi tiineyden vuoksi tuollainen, en edes osaa kuvitella mitä se olisi kolmen viikon kohdalla. Voi siis olla että Jolenen muksuja saadaan vielä odottaa. Toivottavasti Delilah kuitenkin synnyttää lähipäivinä, ja Serakin sitten ensikuussa. Ainakin neiti lähti nyt Janinan mukana miehelään.

Pikkujoulukansaa.
Pikkujouluissa meitä oli paikalla kymmenen henkeä. Yhdistyksen puolesta paikalle oli varattu glögiä ja naposteltavia, ja ilta kuluikin niitä hävitettäessä ja eri asioista juteltaessa. Pitopaikkana oli meidän asunto, ja pakko kyllä sanoa että kun on tottunut kestitsemään 4-8 hengen pääosin miehistä koostuvaa peliporukkaa, kymmenen rottaharrastajaa meni huomattavasti kevyemmin ;) Vaikka kämppää tulikin ehkä puunattua tavallista enemmän, kun ainakaan toistaiseksi rottaporukat eivät ole meillä olleet jokaviikkoisia vieraita. Kovasti kyllä puhuttiin, että näitä iltoja pitäisi ottaa useamminkin, ja seuraavasta laadittiinkin jo mainos seuraavaan lehteen.

Pendragon
Saija ja Eeva miua sitten kovin lahjoivatkin. Saijalta sain suloisen joulupussin kynttilöineen, makeisineen ja pikkurottineen, kera sievän liinan joka pääseekin tietokonepöydän koristeeksi. Eevalta pehmoisen riipparin ja rottaputken rottalaisten iloksi.

Kuviakin tuli muutamia napsittua, vaikkei kännykkäkamera meidän kämpän valaistusoloissa paras mahdollinen olekaan. Joku vain unohti laittaa kameran akun eilen lataukseen, niin se oli edelleen poissa pelistä. Mutta ei kukaan pääse silti huokaisemaan helpotuksesta, sillä Saijalla oli kuitenkin ihan kunnon kamera mukanaan, ja hän sitten lupaili kuvia niin Rapinaan kuin Zaya's blogiinkin. Pitäähän kaikissa kunnon bileissä vähintään yksi paparazzi olla.

Ei kommentteja: