keskiviikko 30. marraskuuta 2011

Nimiäiset

Muksuilta alkaa jo löytyä vauhtia, ja kuvattaessa kaikki pienet ovat kovaa vauhtia ryömimässä eri suuntiin. Ryhmäkuvien otto käy siis haasteellisemmaksi, ja kamerakin on ilmeisesti leviämässä. Kaikkiin kuviin on alkanut ilmestyä musta alakulma, vaikka kuinka koitti linssiä putsata.

Muksujen kasvaessa olen myös entistä enemmän pihalla siitä, mitkä niistä haluan jättää kotiin. Järkevintä olisi toki odottaa vielä pari viikkoa ennenkuin moisia edes miettii, kun kuviot ovat sitten paremmin esillä. Ainakin tässä vaiheessa ne essexit joiden tähdistä pidän eniten vaikuttavat kyljistä epätasaisimmilta. Ja mitä on ollut yllättävä havaita: entisenä ehdottomasti yksiväristen nimeen vannoneena miua on alkanut todenteolla häiritä jos essexillä tähti on liian pieni. Yksiväriset tahdon yhä yksivärisenä, mutta essex tarvitsee kruunukseen symmetrisen selvästi erottuvan tähden muutaman valkoisen karvan sijaan. Tällähetkellä kyllä melkeimpä toivoo että pari noista essexeistä osoittautuisi oikein lemmikkitasoiksi kasvaessaan, että pääsisi päätöksessään helpommalla. Tai sitten miun pitää puhua osa Janinalle ja laittaa sijoittaminen harkintaan.

Mutta tänään tuli kuitenkin jo päätettyä nimet pikkuisille. Eilen kun totesin muksujen erottuvan jo hyvin toisistaan, niin nimet ovat looginen seuraava vaihe. Mie kun en pidemmän päälle tykkää puhua rotista nimillä tyyliin "se tummempi essex naaras". Olkootkin että osa muksuista on täällä vain vähän aikaa, ja saa sitten todennäköisesti uuden kutsumanimen omassa lemmikkikodissaan.

Saanko siis esitellä neidit Isabeau (rb-ag?), Leona (ag/esx), Sarys (ba/esx) ja Elise (ag/esx):

Ja herrat Sanaris (rb-ag?/esx), Tortok (ag/esx mm.), Valdur (ag) ja Faras (rb-ag?/esx):

Ei kommentteja: