torstai 10. marraskuuta 2011

Siivoilua ja yhdistämisyrityksiä

Tänään tuli otettua urakka ja siivottua sekä omat rottahäkit että viiruterra samana päivänä. Ja samalla sitten siivottua muutakin kämppää sekä järkkäiltyä muutamia laatikoita. Vaatekaapinkin kimppuun oli tarkoitus käydä, mutta jotenkin päivä loppui kesken. Rottapapereillekin sain vihdoin tyhjennettyä oman laatikon, ja nyt tavoitteena on löytää ensin kaikki samaan laatikkoon, ja sitten keksiä niille hyvä ja looginen järjestys laatikon sisällä. Tämänhetkinen kaaos kun ei ole se ihanteellisin tai tarkoituksen mukaisin esimerkiksi sukuja pohdittaessa.

Naveenin ja Delilahin kaksio.
Naveen on osoittautunut varsinaiseksi jyrsijäksi, joka mutustaa niin muovikoppien reunat kuin puutavaratkin. Se saikin tässä järjestyksessä sitten kämppäänsä aiempaa enemmän pahvia ja puuta, josko muoviset häkkitavarat saisivat sitten olla enempi rauhassa. Jotenkin meillä kaikki urokset tuppaavat selvästi olemaan naaraita pahempia tuholaisia.

Jolene ja Poseidonkin palautettiin yhteen, ja pari on yhtä rakastunut toisiinsa kuin viimekerralla: kuivikkeet on kasattu häkin puoliväliin rajavalliksi. Jolene vastustaa kovaäänisesti kaikkia Poseidonin yrityksiä pyrkiä lähelle. Saa nähdä taukoaako asemasota edes kiiman aikaan, että parille jälkikasvua saataisiin. Tälläkertaa paria on tarkoitus pitää yhdessä useampi päivä putkeen, vaikka se pojan laumaan palauttamista voikin hieman hankaloittaa. Mikon lauma on kuitenkin varsin leppoisaa sakkia, eli ylitsepääsemättömäksi ongelmaksi se tuskin muodostuu näinkään. Josko pari sitten saataisiin paremmin toisilleen lämpenemään.

Likkojen linna ja väliaikaishyllykkö.

Barrikaadi joka peittää lähes kupinkin (Poseidonin harmiksi).


Viiruterra.

1 kommentti:

Shiro kirjoitti...

Kyllä on komiat oltavat! :)