lauantai 4. elokuuta 2012

Koppihoitoa osa 2

Nyt on pojat sitten siirtyneet dunasta pikkuhäkkiin. Samalla saivat vähän sisustustakin asumukseensa. Dunassa pojat kun olivat alkuun ilman mitään huonekaluja, edes ruokakuppia (ruokaa toki saivat). Tämä sillä, ettei kellään ollut mahdollista ajaa tai jumittaa ketään minnekään, tai värjötellä koko ajan piilossa. Eri nurkkiin pääsivät toki halutessaan nukkumaan. Nyt häkkiin saivat sitten pajutunnelin ja riippumaton - sekä sen kupin.

Yö menikin yhtä hyvin kuin edellinenkin, ja nyt pojat tuntuvat touhuavan kaikki keskenään. Seuraavaksi edetäänkin varmaan täysin sisustettuun isompaan varahäkkiin, ja lähdetään sitten harkitsemaan siirtymistä poikien normaalihäkkiin. Mutta ainakin toisen yön saavat olla vielä tuossa pikkuhäkissä. Tässä totutuksessa kun näen varmemmaksi edetä hitaasti ja pitkän kaavan mukaan: ensinnä siksi, kun laumaan lisättävä Frederik ei ole enää poikanen, vaan nelikuinen junnu joka oli edellisessä parivaljakossa johtavassa asemassa ja toiseksi siksi, että Flaksi ehti jo kerran tikata poikaa selkään. Niin mieluummin sitten varmistellaan, kun katsotaan tuleeko takapakkeja heti isompaan siirrettäessä.

Näyttelykin jätettiin sitten tosiaan välistä - kyyti Jurvaan olisi lähtenyt eilen. Tässä rottalassa on tyydytty lueskelemaan facebookista muiden näyttelyvalmisteluista. Illalla sain napattua myös kuvat poikien kopeista blogia varten; yhden edellistä postausta varten, ja toisen tätä. Täytyy vain ne vielä myöhemmin päivällä purkaa kamerasta.

Koppi 2

Ei kommentteja: