perjantai 17. elokuuta 2012

Odottelua

Tuikelta ei ole löytynyt uutta kiimaa, ja neidin maha tuntuu hieman kasvaneen. Ensiviikon osalta elätellään siis toiveita vauva-uutisista. Vielä viikonlopun neiti saa olla kuitenkin laumassaan, ennenkuin muuttaa sunnuntai-iltana omaan yksiöönsä.

Tänään tuli Janinalta myös viestiä Mona Lisan kiimasta. Se on ollut tänä yönä, ja uros on päässyt astumaan naaraan useasti. Sen kohdalla lähdetään siis nyt kanssa laskemaan päiviä. Ellei uutta kiimaa löydy, muuttaa Mona Lisa tänne meille synnyttämään. Tällä hetkellä toivon kovin kovasti, että sieltä niitä muksuja tulisi. Etenkin se toivottu agouti essex naaras.

Poikuetoiveiden keskellä rottalassa eletään melko hiljaiseloa. Viimeiset puolitoista viikkoa ovat menneet häslätessä kaikkea, joten rotat ovat olleet vähemmällä huomiolla. Tämänkin viikon alun rottala oli kokonaan Tapsan vastuulla miun karattua kolmeksi päiväksi rapujuhliin Tottijärvelle. Lusakoille ehti siinä sivussa kyllä onneksi jo ostajat löytää, ja maksaa kolmannen CritterNationin. Nyt kun vielä muistaa ottaa Lusakan mukaan Halikkoon, samaten kuin Elinalle luvatut vanhanmalliset Critter-tasot, on sovitut häkkihommat järjestyksessä.

Muun sählingin keskellä on tullut koitettua näpyttää myös jotain pientä Rapinaan laitettavaksi, unohdettuani (taas) lahjakkaasti deadlinen. Huomenna pitäisi hoitaa vielä yhdistyksen pikkujoulumainos lehteä varten mallilleen. Ja alkaa etsiä eBaysta organisointikykyisempää vaihtopäätä.

Ei kommentteja: