keskiviikko 1. elokuuta 2012

Rottalan sisustusta

Eilen tuli Tellulta viestiä, että Zooplussaan tehty yhteistilaus on saapunut. Ja yhteistilauksen myötä myös ensimmäinen rottalaan hankittu huonekalu. Häkkeineen ja kaappeineen rottala kun on toki siisti ja käytännöllinen, mutta rottien kannalta silti kovin tylsä.

Paulan kanssa oltiin muutenkin viemässä tavaraa kirpputorille, niin Paula suostui ystävällisesti miulle kuskiksi. Vaikka yllättävän kombaktiin pakettiin ne sitten olivat tuon miun uuden hankinnan saaneet. Hankitun 3D palapelin kokoaminen jäi vähän illempaan, mutta nyt se on sitten kasassa: rottien oma kiipeilypuu.

Aluksi mietittiin vähän isompaakin laitosta, mutta rahatilanteen ollessa tiukahko päädyttiin sitten pienempään tarjouksessa olevaan malliin. Ehtiihän sitä sitten myöhemmin isommaksi päivittää, ja olisi isomman sijoittelussakin enempi päänvaivaa. Kohta päästään sitten testaamaan, mitä rottamukset ovat hankinnasta mieltä.

Tästä sitä lähdettiin liikkeelle

Laatikosta paljastui kasa osia

Kokonaisuuteen riitti kokonaista kolme ruuvia

Viime silausta vaille valmis

Puu koko komeudessaan

Puu sille mitatulla paikalla

2 kommenttia:

sanna kirjoitti...

Hieno puu! Jännä nähdä, mitä rottamukset sen kanssa keksivät. Nuo ovat siitä käteviä, että niitä voi paitsi itse tuunailla isommiksi, niihin saa myös kiinnitettyä vaikka ja mitä virikettä lisähauskaksi.

Susanna Hoffren kirjoitti...

Etenkin jos jostain löytäisi kivoja käytettyjä pikkupuita varaosiksi. Meillä on joskus ollut pari kaneilla, ja nyt harmittaa kun ne tuli aikoinaan tilanpuutteessa myytyä.