perjantai 3. elokuuta 2012

Koppihoitoa

Mie olen ollut nyt ilkeä, ja majoittanut kaikki viisi urosta dunaan. Siinä ovat saaneet sitten olla, ja olla hieman suurennuslasin alla. Duna kun on pidetty aina sen huoneen välittömässä läheisyydessä, jossa kulloinkin on touhuiltu, ja tulee yöksi sängyn viereen. Eilisen jälkeen haluan olla mahdollisimman selvillä poikien väleistä, ja tarkkailla tilanteen kehittymistä. Tänään Flaksi ja Frederik ovat jo nukkuneet vierekkäin, mutta pientä jännitystä niiden välillä tuntuu yhä olevan. Tai lähinnä Frederik tuntuu olevan Flaksin suhteen varovainen, ja on tällä hetkellä heti valmiina alistumaan Flaksille, jos se vähänkään vieressä nousee. Muuten kumpikin kyllä nukkuu, syö, peseytyy ja laiskottelee siinä missä muutkin.

Jos yökin menee ongelmitta, saavat nuo huomenna taas pikkuhäkin käyttöönsä, ja sinne vähän riippumattoa. Sitten mennään hiljakseen isompaan. Uroslauman vakihäkkiin kun en halua porukkaa siirtää ennenkuin ne ovat selvästi lauma, ja jännitteitä ei enää tunnu olevan. Olkootkin että poikia selvästi vähän kyllästyttää makoilla porukalla pienessä dunassa. Onneksi nuo ovat sentään hyvin ruualla lahjottavissa, ja namit ja rapsutukset vievät huomiota tekemisen puutteesta.

Samalla nyt toivotaan, ettei Tuikelle tule uutta kiimaa. Muuten pitää pitää taas laittaa treffipalvelua pystyyn. Silläkin olisi kyllä mukava, jos neiti olisi tullut heti kantavaksi, että tulisi sitten vähän ikäeroa parille seuraavalle poikueelle. Meille kasvamaan tulevaa Ratazana's poikuetta kun lähdetään koittamaan sitten heti tällä viikolla olevan jurvan näyttelyn jälkeen. Sen suhteen toivotaan kovin kovasti kaunista agouti essex naarasta. Ja siitä olen jo uhannut, että se jää kyllä sitten kotiin oli vaikka kuinka rex turkkinen tahansa. Isän puolelta poikueeseen kun voi moista käkkärääkin eksyä. Sk olisi kyllä silti se ensisijainen toive, jos emo ottaa moisia vastaan ;)

Koppi 1

Ei kommentteja: