torstai 2. elokuuta 2012

Lauma hakee muotoaan

Poikalaumassa on ollut pientä myllerrystä, ja nyt toivon kovasti että lauma saataisiin luotsattua niiden läpi. Yhdistelmä uusi tulokas samoihin aikoihin kun lauman vanhin pääsi ensimmäistä kertaa naisiin on selvästi aiheuttanut pientä kitkaa, ja tänään Frederik sai Flaksilta hampaista ja alkoi sen jälkeen jälkeen parhaansa mukaan vältellä sitä. Nyt pojat on sitten yötä eri häkeissä, että tilanne saa kunnolla rauhoittua. Uroshäkkiinhän noita en ole yhdessä laumana vielä muutenkaan koittanut. Tämän lisäksi Sanariksella tuntui tänään olevan pientä rohinaa, ja on nyt tarkkailussa sen vuoksi. Nämä yhdessä ovat saaneet Jurvan näyttelyn uudelleen harkintaan. Näyttelyyn lähtö kun tarkoittaisi sitä, että yksi tai kaksi pojista olisi 1,5 vuorokautta laumasta pois, mikä tuskin tällä hetkellä ainakaan auttaisi laumanmuodostusta. Eikä reissu varmasti myöskään ainakaan edistäisi tuon yhden oireilun loppumista. Kovasti sitä kyllä kiinnostaisi saada arvostelu erityisesti tuosta junnusta, kun sillä olisi vastassa Janinan samanikäinen. Kuitenkin kyseessä on vain näyttely, ja tämän kuun lopulla on kuitenkin edessä jo seuraavakin sellainen. Että sillä voisi olla nyt parempi antaa lauman kunnolla rauhoittua, ja karsia kaikki ylimääräinen pois kunnes homma lähtee sujumaan.

Huomenna pitää vielä tilannetta katsoa, ja ilmoitella sitten Tiinalle jos pojat eivät lähdekään. Onneksi tällä kertaa ilmoitettuja ei ole muutenkaan kuin tuo kaksi, niin ei niin paljoa harmita, jos nyt näyttely jää väliin.

3 kommenttia:

Saija kirjoitti...

Juu varmasti olisi nyt paras rauhoittaa tilannetta! Kuis vanha se Frederik nyt on?

Susanna Hoffren kirjoitti...

Frederik on nyt 4kk, eli siihen nähden se on otettu vastaan yllättävän hyvinkin, kun Flaksi on ainoa jonka kanssa niillä on vääntöä. Eli siihen on kyllä varauduttukin, ettei nuo välttämättä ihan heittämällä mene yhteen. Toivotaan nyt vain kovasti, että menisivät edes ajan kanssa.

Saija kirjoitti...

Juu mä pidän peukkuja!