lauantai 20. heinäkuuta 2013

Kasvavia kakaroita

Pojat tiistaina
Kuten joku ehkä muistaakin, meillä majailee täällä tällä hetkellä myös pari valasta ...ei kun siis rotanpoikasta. Lilianin
muksut kasvavat siis kovaa vauhtia, eikä niiden kohdalla ole ollut pienintäkään pelkoa siitä etteikö emon maidontuotanto olisi kunnolla käynnistynyt. Kakarat ovat siis oikein tuhdissa kunnossa, vaikka eivät olekaan vielä edes malttaneet siirtyä maitobaarilta kiinteitä ruokia maistelemaan. Pesän ulkopuolella liikkuminen on kuitenkin jo aloitettu ja tänään aamullakin kakarat löytyivät nukkumassa häkin kulmasta pesän ulkopuolelta. Liekö pesässä liian kuuma.

Muksut ovat siis kumpikin poikia ja muunnoksiltaan sk champagne ja rex amber - tulleet siis hyvin vanhempiinsa, joskin sillä erotuksella että champagnen olisi pitänyt olla naaras - epäkohta vertauksessa johon Tapsa heti takertui. Oikeita pullapoikia nuo ovat siinäkin suhteessa, että kädelläkin saatetaan rötköttää vaikka selälteen, jos siihen selälteen satutaan kellahtamaan. Saa nähdä tuoko edes päivän, parin sisään tapahtuva silmien aukeaminen häkkiin vähän enemmän menoa ja meininkiä, vai ovatko nuo pojat vain syntyneet valmiiksi aikuisen uroksen mielenlaadulla - että mitä sitä hötkyillä jos ruoka ja hyvä makuupaikka ovat juuri tässä.

Pojat tänään
Lilian (taas vaihteeksi pesun tarpeessa...)
Toinen kuva veljeksistä tänään

Ei kommentteja: