lauantai 6. heinäkuuta 2013

Lisää hoitorottia

Kesäloma-aika näkyy paitsi työsähköpostiin ilmaantuvissa 'olen lomalla' -viesteissä, myös rottalassa. Itsellä oma lyhyt loma kun alkaa vasta elokuussa, on ollut helppo lupautua lomavahdiksi muiden eläimille. Sunnuntaina saapuneiden hoitotyttöjen seuraan (luonnollisesti eri häkkiin) liittyi nyt yksi Saijan sijoitusnaaras poikasineen. Nyt meillä on sitten pesällinen pieniä marten-pötkylöitä. Vielä suljettusilmäisiä, mutta kuitenkin jo selvästi karvaisia otuksia jotka eivät ole yhtään söpöjä (minun niin pitää laatia lista värimuunnoksista joita en huoli tänne hoitoon ;)). Emo ei ole muutoksesta yhtään vakuuttunut, mutta muksut eivät tunnu olevan moksiskaan; pesä kuin pesä, kun emo ja sisarukset ovat lähellä.

Lskgy:n vuosikokouskin saatiin pidettyä aiemmin tällä viikolla ja sen jälkeen kokoonnuttiin taas pelkän hallituksen kesken. Sen myötä uskallan jo Lskgy:n uudet sivut tähän linkittää. Kaikki kun olivat yhtä mieltä siitä, että perustiedot löytyvät niiltä jo ihan hyvin, vaikka sivuja tullaankin varmasti muuten vielä työstämään.

Eilen saapui myös oikein kiva kesäyllätyspaketti Kirsiltä. Kesäisestä kuoresta paljastui kirsikkakuvioitu kolmikerrosriippari, jonka rottamukset saivatkin heti häkkiinsä. Kiitos tästä vielä kuvan kanssa! :)


Ei kommentteja: