keskiviikko 10. heinäkuuta 2013

Wonka uudessa kodissa

Tänään se sitten tapahtui ja Wonka lähti noin tunti sitten kohti uutta kotiaan. Enpä olisi silloin viime vuoden lopulla, kun aloin madon myyntiin laittoa harkita, arvannut että tähän näin kauan menee. Viime marraskuun lemmikkimessuilla noista myyntiajatuksista tuli ensikertaa ääneen puhuttua, kun tiedustelin Suskulta mahtaisiko hänellä olla kiinnostusta Wonkaa ottamaan. Aktiivinen ilmoittelu alkoi sitten vuoden vaihteessa ja jatkui enemmän ja vähemmän aktiivisena tähän päivään. Tähän mennessä kaikki myynnissä olleet tapaukset kun ovat löytäneet uusiin koteihinsa selvästi tätä nopeammin.

Mutta nyt on Wonkalla uusi omistaja ja uusi terra vastassa. Täältä pakattiin käärmekselle eväät ja terran kostutin mukaan. Muut käärmetavarat jäivät sitten vielä odottamaan ostajaansa, mutta niillä nyt ei ole mikään kiire - minulla ei ole vielä aavistustakaan mitä tuohon olkkariin edes kehittäisi terraarion paikalle. Tai poikahäkkiähän siihen on tullut välillä mietittyä, paremmalle huomiopaikalle (ja kauemmaksi tytöistä).

Nyt on sitten eläinlaumakin pitkästä aikaa sellainen, että tarvittaessa kaikki ovat kuskattavissa hoitoon varusteineen ja jonka hoidosta Tapsakin selviää miun reissatessa omin päin. Reissaamista ei ole silti tarkoitus kauheasti lisätä, mutta se on silti ajatuksena vapauttava. Pitkään käärmeterrat, akvaariot ja eläinten kokonaismäärä kun ovat tehneet sen, että hoitaja on ollut pakko saada kotiin jos on mihinkään meinannut lähteä.

Ei kommentteja: