perjantai 27. syyskuuta 2013

Pakkauslistaa

Tänään on tullut töissä pyöriteltyä listaa kaikesta siitä mitä laumoille tarvitsee pakata mukaan marraskuuksi. Omat pakkaukset eivät ole vielä läheskään samalla mallilla, kun sitä on ollut liian keskittynyt hoitamaan lippuja, viisumeita, majoituksia yms. Ja onhan se paljon tärkeämpää että eläimillä on kaikki tarvittava (vaikka loogisesti ajateltuna lomahoitajat saavat mahdollisesti unohtuneet tarvikkeet paljon helpommin samoista liikkeistä täältä, kuin mie mahdolliset omat unohdukseni jostain päin Mongoliaa...). Janinalla ja Saijallakin on rottatarvikkeita jo omasta takaa valmiiksi ja Mihail taas pystyy hyödyntämään osin samoja juttuja Paulan kissojen kanssa. Iskän perhe taas saa Suskun yhteystiedot, ja Susku varmasti pystyy neuvomaan mistä mitäkin Tampereelta löytyy, jos sattuisin unohtamaan jotain kriittistä. Pakkausten kanssa pitäisi siis pystyä ottamaan varsin rennosti; etenkin kun tässä on vielä useampi viikko aikaa täydentää listaa.

Tällähetkellä listoille on päätynyt seuraavia juttuja:

Lauma 1 (Eliza, Sooda, Vanamo ja Kismet):

55 litran säkki Toa-Lättiä
12,5 kilon säkki Altromin pellettiä
1 laatikollinen kissan pussiruokia
6-pack pilttejä
kuorellisia pähkinöitä
koirankeksejä
(barf-aterioita?)


Lauma 2 (Mimosa, Usva & Lilian):

2*20 litran Toa-Lätt pussi
iso pussi (?kg) Altromin pellettiä + koirannappulaa
1 laatikollinen kissan pussiruokia
6-pack pilttejä
kuorellisia pähkinöitä
koirankeksejä
barf-aterioita

Fop-Lagos häkki
pari kulmatasoa
pari mökkiä
putkia
muutama muu virike
riipparikankaita + kiinnitysklipsuja
juomapullo
ruokakuppi
kuljetusboksi

Mihail:

1 laatikollinen kissan pussiruokia
2* 6-pack pilttejä
3* barf-ateria (jos Paulalla pakastimessa tilaa)
ruokaraha tuoreruokiin
tauriinivalmiste
pikku nameja namijemmaleluihin + lenkkilahjuksiksi
isoja kuivanameja (henkitorvia, keuhkoja...)

namijemmalelut
valjaat + hihna
kantokassi
pentuaitaus
hajunpoistoaine


Lolalle ei kai ole kummemmin tarvetta pakkailla sen lähtiessä samalla reissulla mammailemaan näyttelyreissujen jälkeen. Sen suhteen pitää vielä varmistella Saijalta.

5 kommenttia:

Sane kirjoitti...

Kiitos tiedosta! :DD Ei vaan, sopii mainiosti ja kiitos luottamuksesta. <3

Susanna Hoffren kirjoitti...

Kyl mie muistaakseni kysyin siulta ihan luvankin tuohon tietojen luovuttamiseen ;D Silloin alkuvuodesta kun aloin hoitopaikkoja sumplia ja tuli ensimmäisen kerran mieleen, saisiko osan laumasta mahdollisesti Iipalle puhuttua.

Anonyymi kirjoitti...

Mitkäs piltit teillä eniten rottein suosiossa? Ja syötätkö noita barffipullia (sekä kalaa raakana?) ihan tuollaisenaan vai paistatko?

Susanna Hoffren kirjoitti...

Pilteistä meillä ovat kelvanneet kaikki mitä on kokeiltu. Yleensä pyrin valitsemaan sellaisia makuja mitä meillä rotat eivät yleensä muussa muodossa saa. Eli esimerkiksi päärynät ja banaanit annetaan mieluummin ihan hedelminä (esimerkiksi hedelmätikusta) ja pilteiksi valikoituu sitten esimerkiksi ruusunmarjaa, talvella marjoja tms. Tietysti joskus sitten muitakin, jos olen ollut laiska tuoreita antamaan.

Barffijutut menevät ihan raakoina. Eli ne kaikki vain sulatetaan ja laitetaan sitten häkkiin kun ovat sulaneet. Myös esimerkiksi kokonaiset silakat saavat sellaisenaan. Noissa barffisekoituksissa kun on yleensä luutkin mukana, ja ne sulavat elimistössä huomattavasti paremmin kypsentämättöminä. Eli jos ruuan kypsentää, ei eläin saa välttämättä siitä kaikkia mainittuja hivenaineita.

Kiki kirjoitti...

Elmo <3 Mihail