maanantai 30. syyskuuta 2013

Päätöksiä poikasten suhteen

Hiljaisuus poikaskyselyrintamalla on jatkunut, joten päätin turvautua eläinkauppasuunnitelmaan. Susku on ollut yhteydessä kauppiaisiin ja sen myötä sovittiin että siskokset Pako-Pako ja Maria Taikka Leena menevät Lempäälään Ideaparkin Faunattareen, jossa Susku on töissä, ja veljekset Sheikki Ali Hassan ja Tsingis Khan Suskun entiselle työpaikalle Tampereen Koskikeskuksen Faunattareen, jossa tällähetkellä työskentelee Suskun avopuoliso Hannu. Meille jää sitten kotiin vielä yksi pirpana, Tapsan suosikkityttö Hafanana eli Nana, jolle koetetaan etsiä koti täältä käsin. Liikkeet kun ottivat muksuja mieluummin parilliset määrät.

Muksujen luovutus sovittiin Tampereelle ensi sunnuntaiksi, kun minulle tuli sinne muutakin kulkua. Susku hakee silloin koko köörin Nanaa lukuunottamatta äitini luota. Vilinää ja vilskettä riittää täällä siis vielä viikon verran. Senkin jälkeen Kismet saa jäädä todennäköisesti vielä joksikin aikaa kahdestaan Nanan kanssa, ja lähdetään koittamaan Nanaa laumaan vasta jos näyttää siltä ettei neiti omaa kotiaan löydä. Elizakin kun on nyt vanhentunut viime aikoina paljon, niin lauma koetetaan pitää nyt mahdollisimman rauhallisena - eikä tietenkään vähiten siksi, ettei riidoista ja lauman hajaannuksesta ole vielä juurikaan aikaa.

Ensisijaisesti Nanalle koitetaan löytää koti jossa olisi jo ennestään rottaneitejä pikkuisen seuraksi. Mikäli sellaista ei löydy, mutta joku silti Nanan kovasti haluaisi, puhuttiin Tapsan kanssa siitä mahdollisuudesta että antaisi Vanamon eläkekotiin pikkuisen seuraksi. Kovasti kumpikin meistä tykkäisi pitää pienen myös täällä, mutta tällähetkellä kumpikin tiedostaa turhankin hyvin sen ettei lauma ole tällähetkellä siinä tilassa että sitä kannattaisi kauheasti suunnitella kasvattavansa. Niin vaikka Nana kuinka ihana onkin, tällä hetkellä olisi paljon viisaampaa keskittyä noihin olemassa oleviin ihaniin ja tilanteen rauhoittamiseen. Jo pelkkä Kismetin palauttaminen laumaan kun jännittää tällä hetkellä todella paljon ja odotan kovasti sitä että lauma on taas siinä pisteessä, etteivät mammalomat ja muut sitä kykene hetkauttamaan.

Eli mikäli jollakulla on tarjota koti pienelle lemmikkitasoiselle black berkshire tytölle, sähköpostilla tavoittaa.   

Ei kommentteja: