sunnuntai 3. kesäkuuta 2012

Kuvia hieman keskeneräisestä rottalasta

Nyt löytyi sitten tarvittavat piuhatkin, niin saa taas kuviakin lisättyä. Miun ihanat rottatarrat ovat kuitenkin vieläkin jossain jemmassa, enkä ole päässyt kiinnittämään niitä paikoilleen. Samaten se lampun kiinnitys eilen jäi. Mutta eiköhän se tästä, kun saadaan kämppää muutenkin pikkuhiljaa kuntoon. Olen kuitenkin kovin tykästynyt uuteen rottalaan, vaikka pitkään ajattelin etten tahdo eläimille erillistä huonetta. Nyt tavaroille löytyy kuitenkin paljon paremmin omat paikkansa, ja huoneesta on paljon helpompi tehdä rottaturvallinen. Niin uudempien tapausten ja esimerkiksi hoidokkienkin juoksuttaminen on helpompaa, kun koko kämppään uskaltaa päästää lähinnä vain tunnetut tapaukset.

Suunnilleen tällainen rottalasta sitten tuli:

Näkymä rottalan ovelta

Poikahäkit joiden päällä on mammailuboksit. Toinen Lusakoista on varattu Mauritsille ja Frederikille, mutta hoitopojat pääsevät testaamaan sitä ennen tuontipoikien kotiutumista.
Maskottinurkka. Pygmit ovat vielä väliaikaisterraariossa. Hyllyn alla varaterraario, jota käytetään pienemmillä hoitoeläimillä, ja niillä mammoilla jotka eivät tahdo pysyä muovipohjaisissa.

Poikashäkit. Alemmassa nyt Katarina muksuineen. Ylempi odottaa siivousta, ja Katarinan poikien muuttoa siihen ensiviikon alkupuolella.

Rottalan kaapit. Yhden viidestä tosin luovutin muuhun kuin rottakäyttöön.

Muksut Sputnikissa.

Likkojen uusi linna.

Pikkupeili ja rottalan keittiötikas.

Ei kommentteja: