maanantai 18. kesäkuuta 2012

Pikakuulumiset

Tämän illan romaanin kun innostuin kirjoittamaan toisesta aiheesta, jää kuulumispostaus nyt lyhyemmäksi. Viimeinenkin muksu mammoineen saatiin tänään tosiaan maailmalle, ja siinä ohessa ehdittiin jutella Suskun kanssa hyvä tovi. Pari tuntia siinä hurahtikin kevyesti, nyt kun kerrankin oli aikaa. Monesti kun meillä rottien vaihdot ovat menneet vähän pikaisissa merkeissä, kun Susku on päässyt töistä vain vähän ennenkuin itse on pitänyt suunnata jo viimeiseen Turkuun lähtevään bussiin. Toivottavasti näitä saadaan vielä lisää, ainakin kovasti jo koitin Suskua Turku visiitille kutsua, ja uhkasin lähteä jossain kohtaa heillekin kyläilemään ;) Useimmiten kun tulee tavattua jossain "puolivälissä" miun äidin luona, tai sitten näyttelyissä joihin kumpikin ehtii.

Puhuttiin sitten noista meidän hollantilaisistakin, ja päädyttiin että koitetaan kumpikin yhtä poikaa omaan laumaan. Frederik Hendrik tulee sitten meille asumaan, ja Maurits von Nassau Suskulle. Toki karanteeniajan jälkeen vasta. Näin itselläkin laumamäärä pysyisi toistaiseksi kahdessa, ja pystyisi sitten tarvittaessa paremmin jakamaan likkalaumaa kahtia, jos se meinaa kasvaa liian suureksi, tai mammat ja junnut alkavat kaivata enemmän omaa tilaa. Edellyttäen tietenkin että pojat hyväksyvät junnuikäisen Frederikin seuraansa yhtä hyvin mitä viisikuisena tulleen Flaksin aikanaan.

Nyt olen sitten takaisin Turussa, ja huomenna on edessä rottahäkkien siivouspäivä. Kotiovesta tultaessa kun huomasi jo turhan selvästi talossa olevan rottamuksia. Samalla pitää sitten toinen poikuehäkeistäkin valmistella saapuville hoitomuksuille.

Ei kommentteja: