sunnuntai 10. kesäkuuta 2012

Näyttelypäivän päätös

Näyttelystä kotiutuminen tapahtui kohdallani klo 23.50, eli 20 tuntia kotoa lähdön jälkeen. Yöunet olivat tosiaan jääneet kahteen tuntiin, eli vähän väsy on.

Tämä näyttelypäivä meni ilman palkintoja, mutta voin silti sanoa olevani tyytyväinen arvosteluihin. Mukana olleista essexeistä Sanaris oli L1 lk. sij. 2 ja Eliza nappasi L2:sen. Sanariksen ohi mennyt Janinan kasvatti olikin hienosti Rop1, mikä oli essexeille ensimmäinen Rop1 sijoitus. Pari tapausta on päässyt ropeille aiemminkin, mutta alemmille sijoille. Eli luokka kakkonen oli ehdottomasti enemmän kiinni siitä, että Janinan naaras oli yksinkertaisesti hieno, kuin että herran ulkomuodossa olisi vikaa.

Paluumatkalla auto oli himppasen täynnä, kun Janina oli ostanut yhden häkin ja dunan, Tiina kasan uusia kuljetusbokseja ja mie sain lahjoituksena puisen agilityradan Tapsalle yllätykseksi. Tänään tosin Tapsa ei kummasti lähtenyt sitä enää Tuiken kanssa testaamaan, vaan Tuikekin pääsi kotona suoraan häkkiin nukkumaan siinä missä muutkin rotat.

Ei kommentteja: