lauantai 30. kesäkuuta 2012

Järki vs. tunteet

Täällä on nyt totuteltu rottalan arkeen Libnan kanssa, ja odotettu kovasti kotiin Pikku Pyromaania. Neiti kun tulee huomenna luovutusikään. Odotus kuitenkin päättyi jo tänään; tarkempi sukutaulujen tutkiminen paljasti ettei neiti sovikaan aiotulle urokselle. Eikä sen puoleen muillekaan kotona oleville uroksille. Niin kovin kuin neitiin ihastuinkin, oli Janinan ja Saijan kanssa viestiteltyä päätös selvä; miun on järkevämpi jäädä odottamaan sopivampaa poikasta. Silti ei tunnu kivalta; mie selvästi kiinnyn osiin muksuihin turhankin nopeasti. Ja Pikku Pyromaani on selvästi yksi niistä. Kuitenkin rottamäärän kasvu pitää pitää kotona hallittuna, ja jos nyt ottaisin Pyromaanin, miulta puuttuisi edelleen paitsi sopiva naaras Dippikselle, myös sopiva uros Pyromaanille. Tässäkin tapauksessa Pyromaani jää kuitenkin Janinalle kotiin, eli lainausmahdollisuus jää olemaan, mikäli sille täydellisen kumppanin jostakin keksisin.

Nyt tosin sitä katsoo keksisikö sopivaa kumppania yhdelle Janinan aikuisista naaraista. Alunperinhän kun olisin halunnut poikasen ensisijaisesti Ratazana's Mona Lisan poikueesta, jos siihen olisi sopiva naaras syntynyt. Niin ei kuitenkaan käynyt,  ja nyt Janina tarjosi minulle mahdollisuutta lainata kyseistä naarasta poikuetta varten. Omat urokset ovat touhuun vielä liian nuoria, mutta sopivan uroksen löytyessä tuosta poikueesta olisi sitten mahdollista saada sopiva morsian omalle pojalle.

Poikuesuunnitelmien kanssa on siis vähän sellainen olo kuin Kelju K. Kojootilla jokaisen jakson lopussa; takaisin suunnittelupöydän ääreen. Eiköhän tämä pieni umpikujafiilis tästä taas helpotu, sillä onhan se niin mitä Janinakin sanoi: on miullakin tuossa kuitenkin nuo kaksi essex urosta kasvamassa. Eli kyllä niitä essex muksuja tännekin vielä jossain kohdin saadaan, tavalla tai toisella.

Ei kommentteja: