torstai 1. syyskuuta 2011

Auenneita silmiä osa2

Tänään ensimmäiset Marikan muksuista uskaltautuivat katsomaan miltä maailma näyttää. Ja siinä ohella tutustuman myös häkin kuivaruoka- ja viriketarjontaan. Tampereelta palattua lienee siis hyvä päivittää muksujen maailma isompaan, ja sallia Marikallekin rottamaisempi lepotasanne.







5 kommenttia:

Eeva kirjoitti...

oih pieniä <3 kuka näistä on miun poitsu? :P

Susanna Hoffren kirjoitti...

Ylhäältä laskettuna toisen kuvan se jolla on varpaat suussa :)

Eeva kirjoitti...

Voi eii, Jarkolla menee hermot ko jaksan esitellä näitä kuvia varmaan joka päivä :D Odotus on kuitenkin jotenkin helpompi, kun talossa touhuaa sentään yksi pieni vauva. Tosin Carlos kasvaa niin vauhdilla, ettei sitä kohta enää pieneksi voi sanoa :) Käviskö muuten jos tulisin tiistaina tai keskiviikkona käymään?

Susanna Hoffren kirjoitti...

Pitänee sitten käydä napsimassa uusia kuvia niin saa vaihtelua ;) Kumpi tahansa päivä sopii. Keskiviikkona olen luennolla ainakin neljään, mutta muuten kummallekaan päivälle ei ole vielä sovittua ohjelmaa. Kumpi siulle olisi parempi? :)

Eeva kirjoitti...

Mulla ei oikeestaan ole mitään väliä, täytyy tänään vielä kysellä mieheltä et jos jompana kumpana päivänä saisin auton käyttöön :) Laitan vaikka illalla viestiä. Ja unohdin sanoa, ei meille mahdu sitä CN korotusosaa, kun nuo portaat menee just tosta häkin päältä, eikä häkkiä pysty sohvan takia siirtämään tarpeeksi -.- Ärsyttävää!