lauantai 24. syyskuuta 2011

Likkojen linnan huonekaluja osa2

Tänään tuli taas siivottua likkojen linna, niin oli neitienkin sinne mukavampi evakkohäkistä palata. Häkin ympäristöä en ehtinyt vielä raivata, joten häkkikuvien sijaan päätin tälläkertaa laittaa jatkoa likkojen linnan huonekalujen esittelyyn. Likat tuntuvat olevan tyytyväisiä saatuaan taas normitilan käyttöönsä. Enkä miäkään olisi tyttöjä viitsinyt siinä pikkuhäkissä pitää, nyt kun lähden yöksi Tampereelle. Olisi se ollut neideille turhan tylsää kököttää siinä ilman ihmisseuraa ja jaloittelumahdollisuutta (ja hyvin todennäköisesti se olisi koitunut kohtalokkaaksi häkin muovipohjalle). Likkoja häkkiin nostettaessa kaikki tulivat innolla heti luukulle vastaan, tai kaikki muut paitsi Linnea. Neiti kömpi kopista ulos vasta siinä vaiheessa kun olin jo saanut toiset siirrettyä. Miun blondista on tullut kovin äkkiä mummuska.

Paperiboksi, josta likat voivat kiskoa lisävällyjä pesiinsä.
Kanien heinähäkistä laitettu unikori.

Yksi putkista ja juoksupyörä paikoillaan häkissä.

Kierrätyskatokselta löytynyt kangashyllykkö.

Vanhasta kylpytakista leikattu perusriippari.

Wc-laatikko, joka on omiaan myös namien hieman suojaisampaan syömiseen - etenkin pähkinät roudataan aina tänne tai koppiin.

Pajurengas kiipeilyyn ja jyrsittäväksi.

Metallitikku, johon saa nameja tai hedelmiä roikkumaan.

7 kommenttia:

Wody kirjoitti...

Mistä sä oot löytäny ton punasen putken??
Putkia haluisin kovasti omaankin tulevaan häkkiin, mutta kun riksun eläinkaupoissa semmonen kymmenen senttimetrin pitunen pala maksaa melkein 19e!

Susanna Hoffren kirjoitti...

Tuo punainen putki on Stocmannin eläinosastolta, hintaa oli muistaakseni 5,90€.

Eeva kirjoitti...

Oih, pitäiskö itekkin tommonen putki hommata :) sulla on vaikka mitä kivaa häkissä, musta tuntuu että toi critternation on NIIN pieni ettei sinne saa mahdutettua mitään. Tekis mieli ottaa se välipohja pois mut kun nuo vanhimmat pojat ovat sen verran kömpelöitä ettei viitti :<

Susanna Hoffren kirjoitti...

Noita oli erivärisiäkin, niin voi halutessaan hommata vaikka sävy sävyyn riipparien kanssa ;D Meillä nuo ovat kyllä olleet suosittuja, ja tosiaan pysyvät kivasti mutkilla, jos niitä taivuttelee. Miinuksena ovat sen verran ohuempaa muovia, että niitä on myös jyrsitty jonkin verran toisin kuin esimerkiksi Ferplastin putkia. Tuonne häkkiyhdistelmään saa kieltämättä kivasti tavaraa aina mahtumaan, ja sitä tulee siivouspäivienkin välillä aina lisäiltyä - ja sitten siivouspäivinä kirottua, kun kaikki pitäisi pestä ;) Monesti osa tavaroista jääkin aina muutamaksi päiväksi kylppärin nurkkaan vuoroaan odottamaan.

Eeva kirjoitti...

Juuh, täytyy tänään käydä hakemassa. En edes tiennyt että stokkalla on lemmikkiosasto :D

Mä joudun pesemään kaikki häkkitavarat heti (Jarkolla menis hermo jos jättäisin niitä kylppäriin odottamaan) ja lisäksi tavaraa on sen verran vähän että kaikki täytyy saada heti uudelleen käyttöön. Kaapit pursuavat kyllä rottatavaraa mutta kaikki tuntuu olevan yhtä turhia!

Susanna Hoffren kirjoitti...

Meillä kylppäriin unohtuneet tavarat korkeintaan pöllitään uroshäkkiin niin että joudun odottamaan seuraavaan siivouskertaan että saan omittua ne taas likoille :)

Eeva kirjoitti...

Hahahah! :D