sunnuntai 18. syyskuuta 2011

Lähtöjä ja suunnitelmia

Marika ja punasilmäinen pikkutyttö.
Saija kävi sitten pieniä katsomassa, ja päätyi nappaamaan pikkupojat mukaansakin, kun ne oli kerta jo vieroitettukin. Eli jäätiin tänne sitten pikkulikkojen kanssa, ja niillekin sovittiin sitten nouto ensi keskiviikolle. Nyt ollaan siis hyvin lähellä lyhyehköä poikuetaukoa kotona. Fiilis on yhtä aikaa sekä hyvin haikea, että tyytyväinen. On mukavaa saada Marika palautettua laumaan. Ja hyvä ottaa pientä taukoa ennen Seran ja Delilahin poikueita. Mutta kyllä noihin naperoihin silti vain kiintyy. Saija jo varmisteli, olenko aivan varma etten halua jättää muksuista ketään tänne. Olin järkevä ja annoin kieltävän vastauksen, eli yhdessä maskottisimskussa pysytään. Ellen sitten jossain viime hetken luopumisen tuskassa pyörrä sanojani keskiviikkona. Sen välttämiseksi tuli jo Janinaltakin vauvauutisia udeltua. Sielä ei olla vielä varmuudella kantavana, mutta uusia kiimoja ei ole ollut. Eli eiköhän niitä essex-muksuja ole sitten tulossa. Itselle luvallisia sortumisen kohteita ;) Pikkupoikien häkki on yhä hyllyssä tyhjänä, kun en saanut sitä heti aikaiseksi siivota pois.

Naaraslauman junnuosasto.
Puhuttiin siinä sitten Jyväskylän näyttelystäkin, ja tänään on tullut sinne ilmoja rustattua. Ensisijaisena suunnitelmana olisi lähteä reissuun Janinan kyydillä, mutta kun hän lähtöään vielä miettii, on varasuunnitelmakin laadittuna. Se kun tuli päätettyä, että Jyväskylään tulee lähdettyä joka tapauksessa. Susannakin on ilmoittanut Katarinan, eli miun ensimmäiset omat kasvatit debytoivat sitten Jyväskylässä. Eihän sellaista malta välistä jättää.

Ja saatiin meille sitten Critteriin metallinen pohjalaatikkokin, kun Tiina kävi sen meille tuomassa. Saivat pojatkin sitten kunnon kuivikepehkun häkin pohjalle wc-laatikon sijaan. Pohja on varsin näppärän oloinen, ja nyt kyllä kovasti miettii josko sitä uskaltautuisi poikuehäkkeihinkin metallipohjia tuolta tilaamaan. Etenkin niihin vanhempiin sinipohjaisiin, joita on hieman jo jyrsittykin. Ne kun toimittavat meillä varahäkin sijaa muutenkin kuin poikueiden aikaan, kun menevät niin näppärästi kasaan.
Critterin pohja.

Ei kommentteja: