sunnuntai 11. syyskuuta 2011

Likkojen linnan huonekaluja

Häkkikuvia eri sisustuksilla on ollut blogissa esillä useamminkin, mutta yksittäisiä häkissä olevia häkkitavaroita en ole juuri tullut kuvin esitelleeksi. Laitetaampa näitä siis lukijan toiveesta tulemaan, alkaen nyt häkissä olevilla ja muutamilla muilla. Kaikkia kaappeja ja uroshäkkiä en alkanut nyt penkomaan, eli jatko-osaa tälle postaukselle voi olla tiedossa myöhemmin.

Ikean roskapussiteline on suosituimmillaan varustettuna pyyhkeellä jonka päällä nukkua, mutta saa suosiota myös nuorison kiipeilypaikkana jonkun varastettua pyyhkeen.

Tyhjät pahvilaatikot ovat monesti mökeistä suosituimpia. Kuten tämä kaverin mukanaan tuoma kaljalaatikko.

Muovimökeistä lemppareita ovat Pigeon Waterer ja Sputnik XL. Pigeoneita meillä on hintansa ja monikäyttöisyytensä vuoksi monia (Fretten.nl:stä 3€/kpl), Sputnikeita kaksi.

Tampereen tuliaisina likoille muutti lastenjakkara pesäksi/tasoksi. Etualalla oleva putki on rakennustyömaan jäljiltä löytynyt hukkapätkä.

Eevan likoille tuoma kangasputki.

Ekotorilta 0,50€:lla bongattu riippukori toimii välillä päiväunipaikkana.

Pajusilta toimittaa lähinnä kulkureitin virkaa.

Pinnoihin kiinnitettävät kiipeilyköydet kuuluvat likkojen lemppereihin.

Lemmikkiasemalta bongattu narulelu.

Vanerinen kiipeilytorni on meillä harvemmin käytössä, koska sen puhtaanapito on työläämpää kuin muovivirikkeiden. Yleensä se löytyykin jaloittelualueelta ennemmin kuin häkistä. Kaksitasoinen kylpyhuonekori toimii usein lounas- ja unipaikkana.

Ikean jakkarasta askarreltu pesämökki, Macchioron mökki ja Ferplastin putki. Noita putkia meillä on myös mutkaversioina, jotka ovat tällä hetkellä poikien häkissä.

Juoksupyörä, erilaisia putkia, kiipeilyorsi ja salaattipallo (toimii hyvin esimerkiksi apilalla täytettynä). Juoksupyörästä meillä on innostunut vain osa poikasista.

Lähikaupasta haettu pahvilaatikko - ilmainen ja hyvin paljon käytetty.

1 kommentti:

JuuliS kirjoitti...

Kivalta näyttää :)) On varmaan rotilla mukavat oltavat :>