lauantai 10. syyskuuta 2011

Tavallista arkea

Alkuviikon jälkeen rottalan arki on jatkanut tasaista kulkuaan. Välillä on oltu kotosalla ihan keskenään, välillä "kalustoon kuuluvien" lähimpien ystävien kanssa. Muksuilla on siis riittänyt paapojia, ja aika on kulunut taas kuin siivillä ilman suurempia sattumuksia.

Ihan täysin kaikki talon arkirutiinit eivät ole kuitenkaan kaikille ystäville vielä tutuiksi tulleet. Sen verta ihmetystä salaattilautaset onnistuivat ruokavalmisteluja tehtäessä ystävän yllättämään. Tortillaemmeitä pilkkoessa kun sitä alkoi samalla nostella niitä myös parille pikkulautaselle - vähän paprikaa, tomaattia, salaattia, juustoraastetta, koiranruokaa... Viimeinen oli omiaan herättämään kysyviä katseita keittiössä. Ihmisille kun sitä siinä kuitenkin ruokaa laitettiin ...myös. Siitä meinasi jo kyselyitä tulla, mutta kysymys jäi ilmaan kun lähdin suuntaaman lautasten kanssa rottahäkkien suuntaan. Ei kai se niin tavatonta ole, että joskus vähän innostuu rotillekin salaatteja ihan asettelemaan... Ei sillä, että rotat annoksen estetiikkaan juuri huomiota kiinnittäisivät. Mutta eipä siitä juuri vaivaakaan ole.

Tekstitulvan vastapainoksi blogiin pitäisi piakkoin taas kuviakin saada. Etenkin Elizan kuvat ovat päivityksen tarpeessa, niin kovasti neiti on kasvanut. Etenkin Marikan muksuihin nähden Eliza alkaa olla enemmän jo teinin kuin poikasen oloinen. Ehkä edellisten teinien kohdalla voidaan alkaa sitten hiljalleen odottaa merkkejä aikuistumisesta.

2 kommenttia:

JuuliS kirjoitti...

Ois kiva jos tekisit kuvapostauksen noista häkin tavaroista ? :--) ellei sellaista jo ole (?)

Susanna Hoffren kirjoitti...

Tuollaista postausta ei olekaan vielä ollut, voisin sellaisen tässä illan/yön kuluessa väsätä. Kiitos ideasta :)