tiistai 6. syyskuuta 2011

Rottalan tiistai

...eli looginen jatko rottalan maanantai-illalle. Joku on toista päivää putkeen laiska otsikoimaan ;)

Eeva poikkesi tänään tulevaa simskupoikaansa katsomassa, ja samalla sitten rotista höpisemässä. Hetken touhuilun jälkeen muksut päättivät käydä nukkumaan, joten kaikki viisi sai vielä pysymään yhtäaikaakin sylissä. Katsoo onnistuuko sama viikon päästä... Häkkijutuistakin siinä sitten puhuttiin, Eevalla kun on myös orastavaa häkkiaddiktiota havaittavissa. Ei tosin yhtä pahassa mittakaavassa kuin itselläni, ainakaan vielä ;D Sain sitten tartutettua tarjousCritter kuumettakin eteenpäin. Lähtiessään Eeva nappasi myös yhden poikashäkeistä lainaan yhden hänen rottansa loukattua tassunsa. Pääsee se sitten vähän matalampaan kämppään sitä lepuuttamaan. Nyt kun häkkejä on jaettu lainaan kolmelle ihmiselle meidän häkkivarastot ovat huomattavasti väljempiä, joten sitähän pitää pian alkaa harkita vakituisten sijoituskotien etsimistä häkeille. Hyvin säilytystilaystävällinen, joskaan ei välttämättä kaikkein käytännöllisin ratkaisu, jos kaikki laittaisi maailmalle. Mutta minkäs sille mahtaa että tahtoo joka tilanteeseen omanlaisen häkin ja boksin ja paljon laajennusvaraa ja muokattavuutta.

Eipä sillä, on sitä saanut nyt joitain päätöksiäkin häkkiasioissa (taas) tehtyä. Furet Tower saa jäädä tilaamatta, ja poikalauma tulee ainakin alkuun majoittumaan Fop Lusakaan. Lusakalla on jo paikkakin katsottuna huoneesta, joskin vielä toistaiseksi olen onnistunut olemaan kokoamatta sitä siihen. Jos nyt odottaisi ainakin sen aikaa että Janinan seuraavat essex-poikueet syntyvät ja saa Janinan kanssa katsottua onko sielä miulle sopivia poikia (kolme naarasta on nyt astutettuna, ja mie en suinkaan seuraa Janinan sivuja lähes päivittäin). Sen sijaan Critterin tilaamisen kohdalla arvon yhä. Neljännes pois hinnasta on tarjouksena hyvä, ja Lusakan käyttöön otto vapauttaisi häkille varastotilaakin paikasta jossa se ei olisi tiellä, mutta josta se olisi kuitenkin nopea ottaa tarvittaessa käyttöön. Isoin ongelma olisi lovi jonka häkki aiheuttaisi säästötilille. Täysmetallihäkit ovat kyllä siitäkin kivoja, että teoriassa niistä saa myydessä hyvin omiaan pois. Teoriassa siksi, että käytännössä häkkejä ei yleensä myydä. Niitä lainataan.

2 kommenttia:

Wody Petsiestä kirjoitti...

Missäs toi Critteri on myynnissä? Kun itellä on tällä hetkellä mielessä Zooplussan Nota-lintuhäkki, ja vanhemmat yrittää suostutella vähän matalampaan häkkiin, mitä pääsen joku päivä kattomaan Faunaan kun en edes kokoja tiiä... Critteri olis kyllä kiva, jos olis tarpeeks halpa. kahenkympin kuukausirahalla ei hirveen pitkälle pääse, mut vanhemmat lupas hyvittää joululahjaksi saadut ratsastustunnit, (joita ei sitten koskaan tullutkaan)Niitten hinnalla, eli n.200e Jos sillä sais hyvän häkin niin olisin tyytyväinen :)) Oho, tulipas pitkä viesti :0

Susanna Hoffren kirjoitti...

Kyseinen tarjous oli Peten koiratarvikkeessa, mutta kyseinen tarjous oli voimassa vain viime viikon tiistaihin puoleen yöhön. Itsekin jäi sitten arpomaan asiaa liian pitkäksi aikaa, niin jäi häkki tilaamatta. Omalla kohdalla ehkä ihan hyväkin niin :)