torstai 1. syyskuuta 2011

Likkojen linnan uusin asu

Edellisistä häkkijärjestys kuvista onkin aikaa, joten laitetaampa taas muutama eilisen siivouspäivän kunniaksi. Muutamia aukkokohtia sisustuksesta kuitenkin vielä löytyy, joten eiköhän häkkiin vielä jotain tule likkojen iloksi kehiteltyä. Tavallisesti meillä sisustus muokkaantuukin aina siivousta seuraavien päivien aikana, osittain siksikin, että häkissä vanhastaan olevat tavarat jäävät joskus joksikin aikaa kylppärin nurkkaan odottamaan pesua jos miua laiskottaa.

Tuohon rengasleluun tuli ihastuttua Lemmikkiasemalla, ja se oli sitten pakko hankkia.


Näillä näkymin miun tuleva uroslaumakin muuttaa tylsästi Lusakaan. Kolme samannäköistä häkkiä kun saattaisi olla sisustuksellisesti järkevämpi ratkaisu kuin kavalkadi erilaisia kiinnostavia häkkituttavuuksia. Ja kämpän varastotilat kiittäisivät huomattavasti yhden häkin siirtämisestä varastosta käyttöön. Mutta koska järki tai sisustus eivät ole koskaan olleet vahvimpia lajejani, en kuitenkaan vielä lukitse tätäkään päätöstä.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Toi häkki on ihan sika makee! Itekkin oon katellu noita rengasjuttuja tai mitälie, ja miettiny et voiskohan sellasta tunkasta sinne häkkiin. Näköjään voi :)

T: Wodylla kirjoitteleva tyttö Petsiestä :))

Susanna Hoffren kirjoitti...

Häkki tuntuu olleen likoillekin kovin mieleen, niin on jäänyt sitten pidemmäksikin aikaa käyttöön, vaikka joskus siivouspäivinä Critteriä ikävöi. Mutta mitäpä sitä ei lellipossujensa eteen tekisi ;)