lauantai 18. helmikuuta 2012

Rottala hiljenee ...hetkeksi

Elizan muksut lähtivät tänään, ja Elizan muksujen lähdön myötä kotona odottaa kaksi tyhjää poikashäkkiä poissiivoamistaan. Pieni rauhoittuminen tekeekin välillä hyvää, vaikkei tauko tällä kertaa pitkään kestäkään: Anna tuo Delilahin huomenna miehelästä, ja viikon päästä sunnuntaina meille tulee vieraileviksi tähdiksi yksi uroslauma. Lauma johon kuuluu yhtenä jäsenenä Elizan tuleva sulho Zaya's Green Day. Takaisin Turkuun kotiuduttua pääseekin sitten häkkien poissiivoamisen ohella miettimään toimivimpia häkkiratkaisuja tulevalle kokoonpanolle.

Kim ja vanhempi herra. Kuva Annalta.
Elizan pienistä tytöt lähtivät väliaikaismajoituksen kautta kohti Lappeenrantaa, ja pojat jäivät Tamperelaisiksi. Pikkupojat pääsivätkin sitten jo tekemään tuttavuutta pariin vanhempaan rottaherraan, joiden seuraan pikkuiset sopeutuivat kuulemma varsin mutkattomasti. Ennen uuteen kotiin lähtöä Doc ehtikin jo vallata uuden omistajansa niskan ja laittaa kunnon raksuttelut käyntiin. Sillä kyllä mukava että pojat lähtivät yhdessä, niin on sitten Kimilläkin tuttua seuraa rohkaisemassa lapsista ujointa. Pikkulikoista Lâo Cau olisi ollut heti kovasti tulossa ulos uudesta boksista tutkimaan maailmaa laajemminkin. Likkojenkin kohdalla poikueesta selviä luonne-eroja löytyi, vaikkakaan ei niin suuria kuin Kimin ja Docin välillä. Ainakaan meillä kotona - kyllähän luonne voi vielä kovasti muokkaantua pienten aikuistuessa.

Olo on nyt muksujen lähdettyä tavalliseen tapaan haikea mutta tyytyväinen - pieniä tulee aina vähän ikävä, mutta uusien kotien ja sitä myötä omien ihmisten löytyminen pienille on aina mukavaa. Teoriassa sitä kun tiedostaa täysin, että kasvattaessa ei voi pidemmän päälle jättää kaikkia kivoja muksuja kotiin ...tai edes puolia niistä ;) Tavoitteena kun kuitenkin on että kaikki syntyvät muksut olisivat ensisijaisesti mukavia ja terveitä lemmikkejä.

2 kommenttia:

Anna kirjoitti...

Green Day on Tikun veli :-)

Susanna Hoffren kirjoitti...

Sitten sitä onkin mukavasti jo yhden tuosta poikueesta tavannut sen lisäksi että pääsee Green Dayhin tutustumaan :) Green Dayn ja Tikun emokin on täällä yhden poikueen ajan ollut mammailemassa.