perjantai 9. marraskuuta 2012

Matkalla messariin

Huomenna on messarin näyttely ja mie olen jo Helsingissä ja odotan saunan vapautumista. Sen jälkeen iltapalaa ja nukkumaan. Matkakin sujui mukavasti liikkuvassa hotellissa, asuntobussissa. Neliöitä on 30, eli 12 enemmän kuin ensimmäisessä yksiössäni. Täällä on myös keittiö, saunaosasto ja karaoke, toisin kuin ensimmäisessä yksiössäni. Ja erillinen makuuhuone. Seura on myös mitä mainioin (pakko sanoa näin, kun haluan samalla kyydillä myös takaisin ;)).

Tarkempaa matkareportaasia on tiedossa myöhemmin, peräti kuvitettuna. Pakko silti sanoa, että ensikertaa perille ehdittiin ennenkuin olin edes ehtinyt huomata ajan kulumista. Suskun kanssa ehdittiin vasta vauhtiin, kun auto jo seisahtuikin leirintäalueen portille.

Rotat ovat tällä kertaa ehkä astetta vähemmän puunattuja, kun ehdin poiketa kotona vain 20minuuttia töiden jälkeen. Mutta poikia lukuunottamatta ne ovat mukana, eikä Iitalla ole edes kiima. Ehkä huomenna sitten, niin päästään tuurilla pyydystämään sitä messuhallista. Ehkä liioitellen, mutta saisipa ainakin liikuntaa.

Ei kommentteja: