tiistai 3. tammikuuta 2012

Blogin seurailua ja nimimietintoja

Taalla on tullut oltua paljon liikenteessa, ja konetta ei ole ehtinyt paivittain kurkata edes ohimennen. Taalla kun tunnetaan jopa liian myohainen aika koneen kaytolle - Suomessa sellainen ei ole tullut vastaan koskaan. Mutta yhta kaikki joku oli sammuttanut koneet kun kotiuduttiin uuden vuoden yona keskustasta hotellille. Eilen ehdin kuitenkin viettaa koneella kokonaiset kaksi minuuttia - juuri sen verran etta ehdin lukea Tapsan uusimman blogipaivityksen jossa kerrottiin Elizan muksujen syntyneen. Sitten kohta jo hypattiin bussiin ja suunnattiin Hang Bayhin tutustumaan saaristoon.

Sumussa tien paalla oli sitten hyvin aikaa muksujen nimiakin pohtia. Ensimmaiset kaksi poikuettahan ovat peliteemoilla, ja alkuun ajattelin jatkaa sita myos seuraavissa. Peleja ei kuitenkaan ole loputtomasti, joten teema tulee naiden kahden poikueen kohdalla vaihtumaan. Elizan muksut tulevat saamaan nimensa Hang Bayn saarien mukaan, ja Jolenen muksut Hanoin katujen mukaan. Olettaen etta Jolenen muksutkin ovat kunnossa. Se kylla rakensi pesaa niin ahkerasti jo ennen lahtoa, etta kaikkien vahvistusten jalkeen en yhtaan ihmettelisi, jos pesan aanieristys on vain sita luokkaa ettei piipitysta pesasta niin paljoa kuulu.

Tanaan hotellille palattaessa ehti sitten taas koneellekin, ja oli ihana huomata Jolenenkin jo synnyttaneen. Samoin tieto Elizan kahdestatoista terveesta ja hyvinvoivasta muksusta oli oikein tervetullut. Yhta aikaa on kova kaipuu kotiin pienten luokse, etta uteliaisuus kaikkea sita kohtaan mita taalta loytyy. Eilenkin paasi soutamaan kajakilla parin metrin paahan villina elavasta apinaperheesta. Koti-ikavaa helpottaa tieto siita etta elaimet ovat hyvissa kasissa.

Takalaisilla on kylla outo maku lemmikkien suhteen: lintuja ja koiria on tullut vastaan eniten, ja kissoja ja akvaariokaloja jonkin verran. Mutta ei kertakaikkiaan mitaan lemmikkirottiin viittaavaa edes jyvapussin muodossa. Taitaa jaada Lefulle rotta tuomatta.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kivaa, että teillä ollut hyvä reissu! :) Mulle voisit tuoda tuliaiseksi ne hienot maisemat sieltä tohon ikkunan alle tai vaikka pari söpöä apinaa Lukan kaveriksi!!
- Pikkusiskosi

Anonyymi kirjoitti...

Tulli ei valttamatta pitaisi apinoista... -suski