torstai 12. tammikuuta 2012

Kuvia ja kuulumisia

Saijan kanssa käytiin nyt muksuja läpi, sekä Elizan muksuja värien osalta, että sitten Jolenen muksuja maitotilanteen osalta. Saijan kanssa keskusteltua päädyin sitten siirtämään Jolenen pienet Elizan hoiviin, nyt kun Elizan poikue on karsittu. Alkuun ajattelin koettaa yhdistää molemmat mammat poikasineen samaan häkkiin, mutta koin lopulta helpommaksi siirtää vain muksut, mikä oli Saijastakin ideana parempi. Eliza vaikutti ottavan ottolapset hyvin vastaan, joten toivotaan nyt parasta, että pienet lähtisivät vahvistumaan.

Elizan muksuista muut saivat jo varmat värit itselleen, mutta yksi russian topazilta vaikuttava muksu jätettiin kasvamaan osin ihan sillä, että näkee miten pienen väri kehittyy. Todennäköisesti neiti päätyy sitten ihan lemmikkikotia etsimään.

Saija myös puhutti miut luovuttamaan Noksun Mikon laumaan, mikäli poika selviää. Alkuun kun ajattelin pitää pojan ihan itsellä omassa laumassani. Mikko kuitenkin haluaa itselleen Mr. Squeekin pojanpojan, eikä Saijan mielestä miun ole mitään järkeä antaa Mikolle pojan härpäkeveljeä. Tilaa kun on rajallisesti, ja Noksun kohdalla on todennäköisempää (=mahdollista) että sillä tulisi olemaan käyttöä myös kasvatuksellisesti. Mie pyrin sitten vuorostani pöllimään yhden Seran pojan Janinalta tänne asumaan ;) Elizalta kun jää varmaan kanssa yksi poika tänne Naveenin seuraksi asumaan, jos Naveen pari kakaraa kämppiksiksi huolii. Nyt kun Naveen on ollut taas paremmassa kunnossa.

Jolene muutti muksujen poissiirron jälkeen siivottuun häkkiin Delilahin, Marikan ja naarasjunnujen kanssa. Häkkiä siivotessa aikuiset saivat olla taas jaloittelemassa, mutta junnut joutuivat tyytymään bokseiluun. Ensiviikon jälkeen Eliseä ja Muhkuakin lähdetään sitten hiljalleen totuttamaan lattialla juoksemisen pelisääntöihin.
Naarasjunnut boksitorkuilla.

Delilah löysin kynttilän.

...ja ihmetteli mihin se katosi kun nostin sen turvaan.

Faras, Valdur ja sanaris olisivat halunneet osallistua häkinsiivoukseen.

Leona puolestaan otti hyvin rennosti

Ei kommentteja: