maanantai 30. tammikuuta 2012

Pikkupostaus peleistä

Tänään tuli palattua Helsingistä, ja leikittyä koneella paluun jälkeen monenlaisia leikkejä: sähköposteihin vastailua, LSKGY:n jäsenrekisterinpäivitystä, pelilistausta... Osittain sellaisia juttuja jotka on jo pitempään pitänyt tehdä, mutta jotka ovat jääneet muiden kiireiden alle (eikä sitäkään tekemättömien töiden listaa saanut vielä täysin tyhjäksi). Mitään kovin rotakasta ei sitten olekaan ehtinyt Helsingissä pyöriessä ja koneella säätäessä sattumaan. Ainoat eläimille (ja osin itselle) tuodut tuliaisetkin ovat lähinnä pygmeille, kun vähän innostuin ostelemaan erilaisia siemeniä Ruohonjuuresta. Rotillekin on kyllä jo tilattu ruokavaraston täydennykseksi pari pellettisäkkiä, nyt kun viimeinen kotoa löytynyt ruokasäkki on huvennut jo jonkin matkaa. Siirryn sitten ehkä likoillakin kokeeksi pellettiin pääruokana.

Helsingissä menin ihastumaan myös yhteen lautapelikauppaan, josta tarttuikin pientä täydennystä omaan pelikaappiin. Yllätyksekseni kaupasta löytyi jopa muutamia rotta-aiheisia pelejä. Ne saivat kuitenkin jäädä toistaiseksi kauppaan, kun rahatilanne oli vähän tiukka, eivätkä pelit ainakaan äkkivilkaisulta vakuuttaneet peliteknisesti tai visuaaliselta asultaan. Mutta kyllä silti ainakin Rattus lisäosineen siirtyi hankittavien listalle. Pitäähän sitä nyt rotta-addiktilla lautapeliharrastajalla rottapelejäkin olla. Olkoonkin että Rattus-peleissä väestöä pitää suojata mustaa surmaa levittäviltä mustarotilta. Toisessa erillisessä pelissä, Rat Hotissa, pitää puolestaan vartioida maustevarastoaan ja suojella sitä ahneilta rotilta. Johonkin kolmanteenkin rottapeliin muistan aiemmin törmänneeni, mutta siitä en saa nyt nimeä mieleeni. Mikäli jollain on peleistä pelikokemusta, kommenttia saa laittaa mieluusti tulemaan ;)

Lautapelikauppa visiitin innostamana innostuin sitten myös listaamaan kotoa jo löytyvät lautapelit: listalle päätyi 72 peliä ja 7 ei-itsenäistä lisäosaa. Eli jos jotakuta joskus kiinnostaa peli-ilta rotakkaassa seurassa, voi viestiä laittaa tulemaan. Vaikkakaan niitä rotakkaita pelejä ei vielä löydykään.

Ei kommentteja: