keskiviikko 11. tammikuuta 2012

Kaksi poikalasta valmiina uuteen kotiin

Tortokin ja Faraksen varaajalla muuttokuviot pitkittyivät, joten nyt olisi sitten kaksi valloittavaa luovutusikäistä rottaherraa vapaina muuttamaan uuteen kotiin. Kummatkin pojista ovat syntyneet 22.11.2011. Tampereelle Pispalaan pojille järjestyy tarvittaessa kyyti 20.-22.1. viikonloppuna.

Täytyy pojista vielä kesiksen poikasvälitykseenkin uutta ilmoitusta laatia, mutta se saa odottaa huomiseen niin saa sitten Elizan muksut samaan. Saijakin kun poikkeaa vielä pikkumuksujen värejä katsomaan, Janinan kanssa niitä katseltiin eilen. Saija kun ilmoitti olevansa mahdollisesti kiinnostunut jos joku blondeista osoittautuu lupaavaksi russian buff naaraaksi, kun menin hänelle toteamaan meille eksyneen ihan ihme värisen poikueen, joka näyttää olevan puolittain ennemmin Saijan kuin miun ;)

Faraksen ja Tortokin hännät olisi kyllä pitänyt pestä ennen uusien kuvien ottoa, etenkin Faras kun oli onnistunut uittamaan häntänsä jossain töhnässä joka oikein loistaa kuvissa...
Faras ja Tortok

Tortok

...sama utelias kuikuilija.

Faras ja Tortok

Tortok ja Faras

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ihan kun meidän Ukko ja Sumu! Terveisiä meidän pojilta "melkein kaksosille".

Susanna Hoffren kirjoitti...

Välitän terveiset :) Näistä Tortok lähteekin sitten Sanariksen sijasta Tampereelle, ja Sanaris jää kotiin. Eli enää Farakselle on uusi koti haussa näistä vanhemmista junnuista.