maanantai 14. tammikuuta 2013

Hilla ja Ihastus matkalla uuteen kotiin

Laajempi näyttelyreportaasi taitaa tällä kertaa jäädä kirjoittamatta ja kännykässä odottavat näyttelykuvat saavat jossain kohtaa tehdä seuraa kahdelle aiemmalle pienelle näyttelypostaukselle. Näyttelyn jälkeenkin kun on jo ehtinyt tapahtua. Tapahtumaketju sai alkunsa eilen illalla, kun Michelle laitteli minulle viestiä Hillasta ja Ihastuksesta. Tämä positiivinen tapahtumaketju lähtikin sen jälkeen etenemään nopeasti, ja nyt neidit ovat jo matkalla uuteen kotiinsa.

Nyt on kyllä hyvä mieli neitien puolesta, kun neideille löytyi uusi koti näinkin nopeaan. Pääsevät sitten heti totuttautumaan uuteen laumaansa ja uusiin ihmisiinsä ennenkuin ehtivät tänne paremmin kotiutua. Uudessa kodissa neitejä on vastassa kaksi Vanamon siskoista ja pari vanhempaa rottarouvaa. Ja oli tämä itsellekin helpompi, kun ei ehtinyt neiteihin sen enempää ihastua, etenkin kun Ihastuksen kohdalla tuli harkittua sen kotiin jättämistä jo silloin kun neiti oli ihan kakara. Soodan kohdalla se riski on tosin yhä olemassa, neiti kun on jo nyt alkanut varastaa huomiotani ja sydäntäni ja Sooda on täällä kuitenkin väkisin sen pari kuukautta vielä. Mutta sen näkee sitten tässä parin seuraavan kuukauden kuluessa.

Näyttelyn jälkeen on alettu etsiä kiimoja myös Libnalta, mutta toistaiseksi tuloksetta. Kiimojen etsintä siis jatkuu ja samalla toivotaan ettei Soodalle tulisi uusia. Pientä poikaskuumeilua on kyllä taas ilmassa nyt kun edellisistä poikueista alkaa olla se 4kk, vaikka yleensä se on meillä viime aikoina ollut Tapsa joka pahemmin rottavauvakuumeilee.

Tänään tuli myös rustattua myynti-ilmoitusta poikien Towerista kesyrottayhdistyksen foorumin puolelle, josko sen tuolta vintiltä raaskisi jollekin käyttöön luovuttaa. Meillä kun on ollut nyt pienenä tavoitteena pitää tavaramäärää aisoissa ja olla hamstraamatta vintillekään tuhottomasti tavaraa. Ja häkkiaddiktiosta huolimatta sitä mieluummin ehkä uhraa tilaa rottien virikkeille kuin tyhjille ei käytössä oleville häkeille, olivat ne kuinka kivoja tahansa. Tai se olisi ainakin tavoitteena ;)

Ei kommentteja: