tiistai 15. tammikuuta 2013

Pieni unohdus

Tuli sitten unohdettua laittaa Libna ja Flaksi yhteen eilisiltana. Työt ovat sekoittaneet itsellä illat ihan täysin, kun on tottunut opiskeluvuodet hillumaan yökyöpelinä ja nyt pitää olla jo kahdeksalta aamulla Piispanristillä. Käytännössä se on tarkoittanut aiemman nukkumaanmenoajan opettelua ja iltojen radikaalia lyhenemistä - ainakin näin tammikuuksi, jatkosta kun ei ole vielä tietoa. Tänään koitetaan sitten uudestaan ja toivon kovasti ettei se kiima ollut juuri eilen. Mutta jos oli, niin sitten tätä leikkiä joudutaan vain leikkimään viitisen päivää pidenpään. Eiköhän niitä vauvoja silti tänne yhtä kaikki saada.

Kiimojen odottelu jatkuu.

Libna olisi kiinnostuneempi jaloittelutuokiosta kuin sulhostaan.

Flaksia sen sijaan vähän kiinnostaisi.


Michelleltäkin tuli jo Hillan ja Ihastuksen kuulumisia ja lauman vanhinta lukuunottamatta kaikki neidit nukkuvat jo samassa Sputnikissa. Alku uudessa laumassa vaikuttaa siis hyvin sopuisalta. Toivottavasti myös jatko menisi yhtä hyvin ja lauma hitsautuisi mukavasti yhteen.

Helmikuun näyttelyäkin on tullut tässä mietittyä, tällä kertaa lähinnä sitä osallistunko koko näyttelyyn vai jätänkö sen väliin. Tällä hetkellä minulla kun ei olisi kyseiseen näyttelyyn edes kyytiä, ja vielä suurempana syynä miettimiseen on kevään näyttelyiden tiheä väli ja oma epävakaa taloustilanne. Littoisten näyttelyyn kun olen ehdottomasti menossa ja myös messut vähän houkuttaisivat. Niin nyt on sitten puntaroitava, jättääkö jonkun näyttelyn välistä, vai koettaako päästä kaikkiin ja säästää sitten jostain muualta. Ei sillä että itsellä edes olisi nyt mitään näyttelyhuippuja joille odottaisi sijoittumisia Muunnoksen Paras tai Vuoden Voittaja mittelöissä edes ahkeralla näyttelyttämisellä. Nämä nykyiset kun ovat enemmän sellaisia tasaisen hyviä ja ihan kivoja enemmän kuin huippuja - paitsi ehkä luonteeltaan ;)

Ei kommentteja: