keskiviikko 2. tammikuuta 2013

Lahjakorttiostoksia

Poikkesin tänään Turun lemmikkitarvikkeessa lahjakorttiostoksilla. Liikkeen valikoima oli painottunut koira- ja kissatarvikkeisiin, mutta liikkeen takanurkasta löytyi myös pieni osasto jyrsijä- ja lintutarvikkeille. Mitään suoranaista rottatarviketta kuten rottakoon koppeja tai virikkeitä liikkeestä ei löytynyt, joten päädyin käyttämään lahjakortin lähes kokonaisuudessaan ruokavirikkeisiin. Niitä kun rotille pystyy hyvin nappaamaan kaikkien lajien hyllyistä.

Niinpä rottien tuliaispussiin eksyi erilaisia siementankoja, siemensekoitusta, hirssintähkiä ja kuorellisia maapähkinöitä lintu- ja jyrsijäosastolta ja niiden lisäksi ydinluita koirapuolelta. Saavat hampaatkin sitten kunnolla askaretta. Namien lisäksi pussiin päätyi paketillinen ekokuitua hyödynnettäväksi kaivelu- ja jemmalaatikoissa. Ekokuidun sekaan kun on hyvä jemmailla nameja rottien etsittäväksi.

Seuraavaan häkkijärjestykseen kun on muutenkin tulossa paljon laatikoita, nyt kun niitä pyörii taas ylimääräisinä vintin läpikäynnin jälkeen. Niin ne kierrätetään sitten rottahäkin kautta poistoon.

Ei kommentteja: