lauantai 19. tammikuuta 2013

Päivän puunaukset osa2: poikahäkki

Tauko on ohi ja pojatkin saivat nyt asumuksensa puhtaaksi. Alakertaan pojat saivat omat puuhalaatikkonsa ja ekokuidulla ja pähkinöillä täytetyn tyhjän Toa-Lätt -pussin. Jälkimmäinen oli reilua tasoitusta poikien saaman laatikon ollessa selvästi pienempi kuin tyttöjen vastaava. Yläkerrasta tuli pojille enemmän makailuosasto pohjafleeceineen ja riippumattoon johtavine viinipullotelinetikkaineen. On sitten ainakin kaikille pojille kylliksi tilaa ja omia nukkumasoppeja poikien lempikerroksessa. Alakertakin kun on ollut nyt enemmän käytössä, niin ehkei yläkertaa tarvitse väen vängällä muotoilla kuntoilupuistoksi poikien liikuttamiseksi (etenkin kun juomapullo on alakerrassa ja sinne ei mene suoria helppoja tikkaita ;)).

poikien kämppä

2 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

Moi!
Katselin tätä blogiasi ja ainakin aiemmin käytit virikkeinä erilaisia kankaisia putkia (sellaisia, joita voidaan käyttää myös esim. lelujen säilytykseen). Miten saat ne puhtaiksi?
Kun poikarotilla nyt on vähän taipumusta pissailuun... :P

Susanna Hoffren kirjoitti...

Meillä kaikki kangasputket pestään pesukoneessa. Ainoat kangaspäällysteiset jotka eivät meillä mahdu koneeseen ovat siniset lokerikot, jotka on suunniteltu esimerkiksi kenkien säilytykseen henkarikaapissa. Ne meillä jynssätään tiskiharjan kanssa suihkun alla.