torstai 24. tammikuuta 2013

Kokoustelua

Töiden varastaessa nyt matkoineen yli yhdeksän tuntia joka arkipäivästä muun elämän jatkaessa melko samaan malliin kuin ennenkin, jostain on joutunut nipistämään. Koska sitä ei ole halunnut häivyttää sosiaalista elämäänsä kokonaan, itsellä se on ollut nettiaika. Omat blogit ja sähköpostien lukemisen on kyllä koittanut pitää nettiajankäytössä prioriteettilistan kärjessä, että ihmisillä olisi edes joku väylä vakoilla mitä tänne päin kuuluu silloin kun mitään ei kuulu ;)

Tänään pääsi taas leikkimään sosiaalista oikein mukavalla tavalla Lskgy:n hallituksen kokoontuessa täällä meillä järjestäytymään. Itse jatkan uudessa hallituksessa edelleen sihteerinä ja jäsensihteerinä, eikä kokoonpanossa tapahtunut muutenkaan suuria muutoksia. Uusia kasvoja ei ilmestynyt hallitukseen täksi vuodeksi, Anni tuli tauon jälkeen takaisin hallitusriveihin. Järjestäytymiskokousmuistioon jouduttiinkin siis päivittämään lähinnä vain vuosiluku, jonka jälkeen käytiin kaikki kohdat pikaisesti läpi. Näiden muodollisuuksien jälkeen siirryttiin hallituksenkokouksen ja juoruiluun.

Janinalla oli mukanaan Riki koiruus kokouksen maskottina. Lisäksi kokouksen yhteydessä on toki aina helppo käydä myös muita eläinjuttuja läpi, kuten esitellä sijoituseläimet, näyttää tulevia mammoja, kysyä mielipidettä taas yhdestä patista... Tällä kertaa sellaisen kun on kehittänyt Flaksi, mutta Flaksin kohdalla kyse on onneksi vain paiseesta. Eli sen kohdalla lähinnä seurataan koska se puhkeaa ja putsaillaan. Flaksia kun on lähdetty nyt todenteolla lauman johdosta syrjäyttämään, kun herran kohdalla on alkanut olla havaittavissa pappautumista.

Leipomista töissä käynti kyllä ikävästi hankaloittaa, itsekin kun tykkäisi aina kokouksiin ja muihin jotain laittaa. Vielä kun ei ole oppinut ennakoimaan tarpeeksi leipoakseen jo edellisenä päivänä. Mutta ei saa valittaa kun töistä on nytkin varmuus vain tämän kuun loppuun. Ja kyllä ne kokoustelut selvästi sujuivat ilman kakkuja ja piirakoitakin. Mutta pitää koettaa sitten ystävän päivän illanistujaisiin petrata. Nehän ovat sitten 16.2. ja avoinna kaikille Lskgy:n jäsenille. Silloin täällä on toivottavasti taas rottakakaroitakin ihmeteltäviksi (ja adoptoivaksi ;)).

Muuten rottalassa ei ole tapahtunut arkea ihmeempää. Jos rotilta kysytäisiin huomiota ja jaloittelua on ollut liian vähän, mutta lepyttelynameissa on riittänyt. Pitää vain varoa etten syötä noita ihan palloiksi hyvitellessäni omia kiireitäni. Onneksi kohta on taas viikonloppu ja sen myötä enemmän aikaa.

1 kommentti:

Juu kirjoitti...

voitko käydä katsomassa minun uutta rotta blogia vilkaisit edes ;)
http://rottala.blogspot.fi/