lauantai 5. tammikuuta 2013

Ikävä löytö

Tänään likkojen jaloitellessa huomioni kiinnittyi Muhkun alapäähän. Likkojen kiipeillessä ja tunkiessa koloihin niiden ruumiinmuoto ja mittasuhteet näyttävät joskus mitä erilaisimmin tavoin vääristyneiltä rottien litistäessä ja venyttäessä itseään. Kuitenkin Muhkun alapäässä näytti selvästi olevan jotain erilailla kuin yleensä. Tarkempi neidin läpikäyminen valitettavasti vahvisti havainnon ja Muhkulla vaikuttaisi olevan kasvain alapäässään hännästä katsottuna vasemmalla puolella. Vielä patti ei ole mikään suuren suuri, kooltaan ehkä noin pienen marmorikuulan kokoinen. Kokoa huolestuttavampaa on etten ole aiemmin huomannut sitä. Patti on siis kasvanut nykyiseen kokoonsa varsin nopeasti, mikä ei ole hyvä juttu.

Patin havaitsemisen jälkeen koitin heti etsiä patista rupea tai muuta merkkiä, joka tekisi patista todennäköisen paiseen tai muun ikävän mutta harmittomamman pattityypin edustajan. Ikävä kyllä patti näyttää silti edelleen kasvaimelta ja valitettavasti sijaintikin tukisi sitä. Naaraillahan nisäkasvaimet ovat kasvaimista yleisimpiä ja kyseinen patti sijaitsee lähinnä alinta nisäriviä. Nyt patin kehitys on tarkkailussa ja mieli vähän maassa. Menetin Delilahin ihan vasta, enkä ole todellakaan valmis menettämään vielä Delilahin tytärtä. En todellakaan valmis.

Tietenkään tässä kohtaa ei voi vielä tietää millä aikataululla tilanne etenee. Tällä hetkellä patti ei selvästikään vaivaa Muhkua tai hankaloita neidin liikkumista. Silti huomaan miettiväni jo leikkauksen mahdollisuutta, vaikka olen monta kertaa päättänyt että en siihen rottien kasvainten kanssa lähde.

Ei kommentteja: