tiistai 8. tammikuuta 2013

Rottaneitejä uutta kotia vailla

Sooda jo menossa, ihastus ja Hilla boksissa
Tänään Tapsa tuli hakemaan minua töistä ja suunnattiin sitten työpaikalta kirppiksen kautta Yläneelle rottia hakemaan. Matkan piti olla suht simppeli ja navigin oli mukana, mutta tällä kertaa löytämistä suuremman haasteen asetti keliolosuhteet ja kuskin tila. Tapsalla kun särki päätä jo valmiiksi ja sen lisäksi räntäsateen ja muiden autojen lennättämän sohjon myötä näkyvyys oli paikoin lähellä nollaa. Etenkin sitten, kun päästiin sen verran sivummalle että katuvalot loppuivat täysin. Vauhti suhteutettiin keliin, eli edettiin hyvin hitaasti, etenkin niillä pätkillä kun ei voinut oikein pitkiä valoja käyttää ja auto uhkasi lähteä luisuun. Tapsakaan kun ei ole maailmain kokenein kuski ja autokin oli lainattu. Mutta haasteista huolimatta selvittiin niin sinne kuin takaisinkin.

Hilla ja Ihastus
Sooda tutkii
Nyt ollaan sitten kotona kera kolmen rottamuksen. Sooda pääsee piakkoin treffailemaan Flaksia siinä missä Ihastus ja Hilla alkavat etsiä itselleen uutta omaa ihmistä. Piia kun päätyi neideistä ajanpuutteen vuoksi luopumaan ja neidit tulivat nyt tänne kunnes uusi koti löytyy. Toinen likoista kun on oma kasvattini, Pamauksen sisko sk topaz essex InkivääriIhastus. Neidin kämppäkaveri Hilla (Ratazana's Marisol, sk cinnamon pearl) on puolestaan Janinan kasvatteja. Tultiin kuitenkin Janinan kanssa siihen tulokseen, että yritetään ensin etsiä neideille yhteistä kotia ja sillä Hillakin tuli tänne meille. Ei tarvitse sitten lähteä oman likkalauman kuvioita heti sotkemaan, kun tilapäiskotilaiset saavat seuraa toisistaan niin ettei niitä tarvitse omaan laumaan laittaa. Se on kyllä olemassa suunnitelma B:nä, siltä varalta että neitien visiitti täällä pitkittyy.

Jos joku siis kaipailee itselleen kahta aikuisempaa neitiä joko omaksi laumakseen tai laumanjatkoksi, minulle saa mieluusti laittaa viestiä. Ihastus on syntynyt 8.5.2012 ja Hilla 7.7.2011. Neidit on tarkoitus ottaa mukaan myös Perttulan näyttelyyn, eli neiteihin pääsee tutustumaan myös sielä.

Muutamia kuviakin neideistä tuli jo napsittua. Miun piti kuvata neidit puisella penkillä käärmeterran valoja hyväksikäyttäen, mutta neidit äkkäsivät äkkiä käärmeterran tyhjän puoliskon. Sooda oli tutkimassa sitä heti ensimmäisenä ja Hilla ja Ihastus seurasivat pian perässä. Tuli sitten napattua neideistä terrakuvat ennen tyttöjen siirtoa häkkiinsä. Vaikka eivät neidit olisi kyllä malttaneet häkkiinsä siirtyä päästyään vauhtiin tutkimuksissaan.

Ihastus

Hilla

Ihastus peseytymässä

Ei kommentteja: