lauantai 12. tammikuuta 2013

Näyttelyssä

Näyttelypäivä on nyt käynnissä ja mukana olevista kaksi on jo arvosteltu. Kummatkin junnuneidit saivat laatukakkosen. Nyt odottelen sitten vielä Pamauksen arvostelua, meneekö pojalla sen paremmin. Sanariksen päädyin tosiaan jättämään kotiin sen varpaan takia. Täysin huomautuksetta ei silti selvitty, kun Lilianilta löytyi pieniä puremajälkiä. Sikäli en kyllä ihmettele, sillä naaraslauma on ollut vähän levoton Delilahin kuolemasta asti. Täytyy vain toivoa, että lauma saisi itsensä pian kasaan. Molemmat laumat.

Lilian, tuomari Elina Petterson
"Ok koko, massa. kivan timmi. Ok perusväri, epätasainen turkki. Aika paljon puremajälkiä. Kiilamainen pää, hyvät silmät. Ok häntä. L2"

Vanamo, tuomari Elina Petterson
"Hyvä koko. Lyhyt tyyppi. Hyvä pää, silmät. Kellertävä perusväri. Haalistuu melko tasaisesti. Kuvioitu vatsa. L2"

Vanamollekin aloin jo vähän suunnitella treffeja, mahdollisesti Pamauksen kanssa. Niiden kohdalla pitää tosin odottaa vielä kuukausi-pari, että kumpikin saa vähän lisää ikää vielä. Libnan kohdalla alan kallistua sen puoleen että lainaan sitä Saijalle. Saija kun haluaisi astuttaa neidin Flaksilla ja kyseisestä yhdistelmästä olisi jo useampi kiinnostunut poikasesta. Katsoo sitten poikasten synnyttyä harkitseeko siitä jotain omaankin laumaan. Todennäköisemmin kuitenkin jätän jonkun muksun Soodalta, mikäli päädyn tässä kohtaa laumaa kasvattamaan. Toinen vaihtoehto kun olisi koettaa sijoittaa poikia ja odottaa että saa vähän isommat ikäerot laumaan ennenkuin ottaa uusia.

Ei kommentteja: