torstai 21. heinäkuuta 2011

Auenneita silmiä

Katarina
Tänään Ellu poikkesi meillä käymään, ja halusi sitten heti muksujakin moikkaamaan. Itse en ollut pieniä ehtinyt vielä aamusta vilkaista, joten yllätys oli positiivinen kun Ellu huusi muksun silmien olevan auki. Siinä sitten käytiin pieniä läpi, ja tällä hetkellä silmät ovat kokonaan auki Katarinalla, Thomaksella ja Shadowlla. Toinen silmä raollaan maailmaa kurkkivat Hawskins ja Cooke. Eliza ja Marcus ovat katsoneet vielä varmemmaksi olla liikoja kurkkimatta. Ehkä sitten huomiseen mennessä meillä on kokonaiset seitsemän kirkassilmäistä ja touhukasta rottalasta.
Väsähtänyt Shadow.

Samalla sitten käytiin läpi lauman hoito-ohjeet ensi viikoksi. Pitää käydä vain vielä kaupassa täydentämässä pienten kermaviili ja herkkuvarastoa. Erilaisia pilttejä ja koiranpurkkeja löytyykin jo rivistä rottahäkin päältä.

Jolene on jo päässyt muksuineen häkkiin. Ehtii sitten itsekin pari päivää toisten häkkielämään tarkkailla ennenkuin lauma jää Ellun vastuulle. Jolene tuntuu nauttivan etenkin häkin ylätasosta, jolle pääsee hengähtämään muksujen hoidon lomassa. Häkin luukut helpottavat myös jaloittelureissuille pääsyä vielä hetken verran. Vielä kun muksut eivät ole pyrkimässä häkistä pois.
Thomas & Katarina

Hawkins.

Ei kommentteja: