lauantai 30. heinäkuuta 2011

Kotiinpaluu

Hawkins & Shadow torkuilla.
Reissu oli aivan mahtava ja ikimuistoinen, mutta sen päättyminen ei silti mieltä masenna. Kotiinpaluu kun tietää paitsi reissun loppua, myös rakkaan arjen alkua. Linnea ja Sera tulivat heti luukulle vastaan. Ja entä muksut - poikashäkissä kaikki kahdeksan rottaa nukkuivat tyytyväisinä tasolla. Miun juuri silmänsä avanneista pikkumuksuista on tullut ketteriä kiipeilijöitä. Nyt pääseekin lisäämään häkkiin ihan kunnolla kiipeilyvirikkeitä pienten iloksi.

Kyllähän lauman kuulumisia reissussakin kuuli, siitä Ellu ja Risto pitivät viesteillään huolen. Ei se silti ole sama kuin päästä vierestä seuraamaan pienten kasvua. Mutta on se silti kiva kuulla kaiken olevan kotona kunnossa ja hyvin. Häkkien siivousta ei tosin haluttu lomahoitajille sälyttää, eli siihen hommaan päästään nyt heti reissusta palattua. Näillä helteillä häkit kun ovat viikossa alkaneet haista hyvin huomattavasti. Pian on edessä myös muksujen jako sukupuolittain.

Loman aikana oli tullut myös mukavaa sähköpostia: tuttu hiiristi oli tiedustellut Katarinaa itselleen. Hän oli sitten varannut tytölle jo kaverinkin Janinan päivää vanhemmista muksuista. Katarina pääseekin sitten muuttamaan pienen cinnamon-neidin kanssa Tampereelle jahka ikää tulee vielä vähän lisää. Agouti ja cinnamon - ihan niinkuin oman nykyisen lauman ensimmäiset tytöt.

Kamera on vielä hyvässä jemmassa laukkujen syövereissä, mutta kännykällä tuli tähän vähän kuvitusta napsittua jahka saan kuvat purettua kännykästä - lomakuviakin kun kertyi sinne useampi sata.

Ei kommentteja: