perjantai 15. heinäkuuta 2011

Häkkiaddiktio osa2

...siitä kuinka helposti niitä häkkejä "vain tulee jostain". Jo ennen uusien poikashäkkien tilaamista olin bongannut ilmoituksen myytävästä 80*50*60cm häkistä ja laittanut siitä mailitse lisäkysymyksiä. Häkki oli hyvin edullinen, hyvin lähellä, ja mallia jota meillä ei ole vielä ollut - eli väkisinkin houkutteleva. Kyseinen henkilö sitten vastasikin sorruttuani poikashäkkeihin ja nyt viestittelyssä ollaan vaiheessa koska häkkiä sopii noutaa. Mie en edelleenkään näe miten kyseiseen myynti-ilmoitukseen olisi voinut reagoida toisin - ainahan voi olla, että eräs nimeltä mainitsematon Turkuun muuttava ystäväkin sortuu rottiin ja tarvitsee niiden mukana hyvän ensihäkin ;) ...tai tulee jokin muu yhtä akuutti tarve tuollaiselle passelinkokoiselle perushäkille.

Ei siinä muuten mitään, mutta juuri tänään kaveri sitten laittoi viestiä olevansa myymässä Lusakaa pois. Ja mie olin hänelle varmaan jo vuosi sitten laittanut pyyntöä, että jos häkki jossain kohtaa myyntiin tulee, haluan kuulla asiasta heti ensimmäisenä. Nyt sitten sumplitaankin miten häkin vain saisi Turkuun kulkeutumaan. Tuo häkki kun olisi varalla aika ideaali, kun sopisi hyvin noiden kaltaistensa seuraan, jos päädyn pyörtämään taas sanani ympäri ja päädyn sittenkin rottia kasvattamaan. Tällähetkellä asia kun on vakaasti hitaasti harkinnassa.

Eli ei ketään sattuisi se Le Pet -lintuhäkki kiinnostamaan? Taidan vakavasti harkita pitäväni päätöksen kyseisen häkin myynnistä jos tuo Lusaka pääsee kotiutumaan.

Ei kommentteja: