sunnuntai 17. heinäkuuta 2011

Muksut 9vrk

Nyt on päästy yli viikon ikään ja muksuilla alkaa olla jo kunnolla turkkia. Janinan kanssa on käyty alustavaa viestittelyä kasvatuskäyttöön jäävistä muksuista, ja näillä näkymin todennäköisimmät jääjät ovat Eliza ja Shadow. Lopulliseen valintaan vaikuttaa toki se, millaisiksi muksut kehittyvät. Alkuun aioin vahvasti pitää myös Katarinan, mutta kun laumassa jo yksi nuori sk agouti on, niin Katarinan kohdalla saatan olla valmis harkitsemaan hyvää lemmikkikotia jos sellainen tulee vastaan. Pojista hyviä lemmikkikoteja etsivät ainakin Hawkins ja Cooke, ja suurella todennäköisyydellä sekä Thomas että Marcus. Myynti-ilmoituksia en ole poikasista vielä laatinut, niitä pitää alkaa viimeistään sitten Posiolta palatessa laittelemaan. Muksuja saa toki tiedustella jo aiemminkin, jos joku pienistä on alkanut kiinnostaa.

Katarina & Eliza 9vrk

Hawkins, Marcus, Cooke, Thomas & Shadow, 9vrk

Thomas, Hawkins, Shadow & puolikas Cookea.

Marcus, Thomas & Cooke.

Koko katras.

6 kommenttia:

Eeva kirjoitti...

Voi ei, ei tämmösiä kuvia saa laittaa! Alkaa vauvakuume vaivata! :)

Susanna Hoffren kirjoitti...

Auttaako asiaa jos toivotan siut tervetulleeksi paikanpäälle muksuja katsomaan? Kummatkin kun Turussa sopivasti asutaan :)

Eeva kirjoitti...

Ihan mielelläni tulisin kyllä katsomaan pikkuisia!

Vauvakuume täytyy vaan saada taltutettua heti alkuunsa, kun enempää rottia en voi ottaa miehen allergian takia.

(Oma asunto kyllä koko ajan hakusessa, ja jos eri osoitteissa jatkossa joudutaan asumaan, niin kyllä sinne aina YKSI vauveli lisää mahtuu!;))

Susanna Hoffren kirjoitti...

Tällä viikolla meille sopii poiketa tänään, huomenna tai lauantaina aamupäivästä, sitten olen reissussa 24.-31.7., jonka jälkeen taas Turussa. Laita vaikka sähköpostia smahof@utu.fi tai tekstiviestiä numeroon 040-8367963 koska sinulle sopisi :) Halisissa asun.

Eeva kirjoitti...

Itse en tällä viikolla pääse, lähdemme huomenna Poriin viikonlopuksi. Sopisiko teille heti ensi kuun alussa? :)

Susanna Hoffren kirjoitti...

Sopii kyllä :) Ihan tarkkaan en vielä tiedä elokuun ensimmäisen viikon alun aikatauluja, mutta laitellaan niistä sitten viestiä.