maanantai 18. heinäkuuta 2011

Marika miehelään

Tänään käytiin sitten Saijan kanssa viemässä Marika Jäkärlään miehelään. Sielä tyttöä odotti dunamajoitus ja punasilmäinen kikkura siamesepoika. Toivottavasti neiti ei löydä suurempaa protestin aihetta kummastakaan. Vähän tyttö tuntui kyllä dunaa ihmettelevän, ja riipparista käsin kansiritilän läpi uutta ympäristöäänkin. Eihän Marika vielä paljoa olekaan reissannut, vaikkei nyt ensikertaa muualla olekaan. Toivotaan vain ettei päädy oma-aloitteisesti tutkimusmatkailemaan dunan ulkopuolelle. Meillä Marika on ollut vain täysmetallihäkeissä, niin neidin taipumuksista muovipohjien uudelleen muotoilemiseen ei ole tietoa.

Saija kävi sitten samalla noita Jolenen muksuja katsomassa. Hänkin oli sitä mieltä ettei tuosta ole kasvatuksellisellisesti järkevää jättää muita kuin Eliza ja Shadow. Eli näillä näkymin ne sitten jäävät (Janinan kanssa pitää sitten katsoa kumman hän haluaa) ja muille etsitään lemmikkikodit. Saijan kanssa tuli sitten juteltua myös hieman omista kasvatusharkinnoista, ja hänkin lupasi sitten apuaan jalostuseläinten valintaan ja jos joskus lainauroksia tarvitsee. Eli kai tässä lähdetään hyvin hiljalleen ja pienimuotoisesti jotain omaakin kasvatusta sijoituseläinten ohella hakemaan. Hiirten ja hoitorottien kanssa on tullut jo opittua omia rajojaan eläinmäärän suhteen, joten silläkin nyt alkuun lähtee liikkeelle mieluummin hitaasti pienellä eläinmäärällä, ja katsoo sitten ajankanssa millaiseen eläinmäärään on vakituisena valmis ja millaista kasvatusta niiden kanssa pystyy pyörittämään. Tähän tietysti sitten pidemmällä tähtäimelle vaikuttaa sijoituskotien löytyminenkin.

Tänään tuli myös ensimmäinen paketti Zooplussalta: toinen ruokasäkeistä ja Sputnik XL -riippumaja - tälläkertaa tyttömäisen pinkki-violetti. Eli kahta häkkiä ja toista ruokasäkkiä vielä odotellaan. Pääsee Marikakin sitten miehelästä palatessaan häkkiin, ettei joudu niin montaa viikkoa umpiseinien sisällä viettämään. Huomenna käyn hakemassa myös sen 80*50*60cm häkin. Jolene saa varmaan sen sitten loppuviikosta, niin on sillä ja muksuilla sitten vähän mukavammin tilaa ja mamma pääsee palaamaan rottamaisempaan häkkielämään.

Ei kommentteja: