maanantai 11. heinäkuuta 2011

Nimiäiset

Kuten jo aikaisemmin totesin, on näille muksuille ollut nimet odottamassa jo ennen kuin Jolenen edes miehelään lähti. Ei vielä täysin tarkkaan valittuja, mutta tiettyyn teemaan rajattuja. Minkä muun mukaan lautapeliaddikti ensimmäiset rottamuksunsa nimeäisi kuin lempilautapelinsä sankareiden. Sankareita oli kuitenkin enemmän kuin jätettyjä muksuja, joten valintaa nimistä joutui toki tekemään. Ja vaihtaakin saattaa joutua, jos joku sukupuolta vaihtaa (varsin selkeiltä tapauksilta muksut kyllä tänään vaikuttivat). Mutta seuraavat sankarit meillä nyt pesässä möyrivät:

Katarina The Outlaw. Tumma ja tulinen lempihahmoni pelissä saa lainata nimeään Jolenen tummalle pikku prinsessalle.

Eliza (The) Witch Hunter. (josta rekisteröintisäännöistä johtuen pitää tuo The pois tiputtaa - 20 merkin maksimi ylittyy kahdella). Vaalea pyhä taistelija, Jolenen vaalea essex neiti.

Captain Hawkins. Armeijan komentaja jolla kovasta yrityksestä huolimatta kaikki ei vain mene ihan nappiin. Kuviokin on levinnyt laukiksi, mutta mitäpä se pientä essex poikaa hidastaisi.

The Scarlet Shadow. Essex pojista tummempi pääsee seuraamaan salaperäisen lainsuojattoman jalanjälkiä.

Brother Marcus. Toinen tummista yksivärisistä veljeksistä. Monen mielestä vaatimattomammasta asustaan huolimatta hahmojen parhaimmistoa luonteeltaan ja taidoiltaan.

Thomas The Courier. Muita enemmän liikkuva matkamies. Jos nimi olisi enne, ja toinen tummista pojista tulisi isoäitinsä äitiin luonteeltaan.

Inspector Cooke. Hyvän päättelykyvyn omaava etsivä, joka lainaa nimensä essex pojista vaaleammalle.

Yksilökuvia en vielä muksuista ottanut, mutta niitäkin on kyllä vielä tulossa.

Ei kommentteja: