perjantai 28. syyskuuta 2012

Zaya's Uno Turhapuro 5vk

Uno 5vk ei olisi malttanut poseerata
Tuiken ainokainen, jonka kanssa ensimmäiset viikot menivät jännittäessä, on nyt saatu kunniakkaasti viiden viikon ikään. Kasvussakin poika on saanut jo ikätoverinsa kiinni. Maanantaista alkaen poikaa on punnittu päivittäin, ja paino on kasvanut tasaista kymmenen gramman päivätahtia. Kun paino oli noussut maanantain 83 grammasta tiistain 93 grammaan, uskaltauduin ilmoittamaan myös Eevalle, että poika tulee olemaan valmis muuttamaan omilleen heti viisi viikkoa täytettyään. Alkuunhan kun sitä oli varautunut siihen, että poika joutuisi viettämään täällä vähän pidempään päästääkseen edes 100 gramman luovutuspainoon.

Eevalle sattui kuitenkin menoa viikonlopuksi, niin pojan nouto sovittiin alkuviikkoon. Vielä viikonlopun Uno saa siis viihdyttää emoaan (=riekkua emon hermot kappaleiksi ;)). Sitten Tuiken on aika palata likkalaumaan muiden neitien luo, ja Uno pääsee opettelemaan laumaelämää simskuveljesten luokse.

Kovin kauaksi aikaa toinenkaan poikuehäkki ei kuitenkaan jää tyhjäksi. Kuin varkain Monankin kakarat ovat jo virkeitä kolmiviikkoisia, ja viikon päästä tytöt ja pojat on aika ottaa omiin asumuksiinsa. Monan kakaroista potentiaalisimmat suurimmat seikkailijat tuntuvat löytyvän tällä erää rex-osastolta. Eilen kakaroiden kanssa sohvalla touhuttaessa team rex livahti vuoroin miun hihansuusta kutitusreissuille. 

Ei kommentteja: