maanantai 26. joulukuuta 2011

Kotona taas

Eliza, Marika & Leona
Saija ja Tiina olivat tänään sopivasti Tampereella käymässä, niin pääsin sitten kyydillä Turkuun perinteisen Tapaninpäivän sukupäivällisen jälkeen. Iskä heitti miut mökiltä Lefulle, niin näki sitten vähän hänenkin rottalaa siinä ennen kuin suunnattiin kohti Turkua. Oli kyllä tässä kohtaa jo mukava kuulla kaikkien ympärillä puhuvan rotista, vaikka vielä ihanampi oli sitten kun pääsi kotiin omien rottien luo.


Häkeille tullessa kaikki rynnivät luukuille vastaan, ja etenkin naarashäkillä hyöky oli melkoinen nyt kun naaraita on se kahdeksan laumassa. Jolenella ja Elizalla maha näytti kuitenkin kummallakin sellaiselta, että niille täytyy huomenna omat yksiöt laittaa. Kaikki tälle vuodelle suunnitellut poikueet taitavat sittenkin toteutua, vaikkakaan ei ehkä täysin alkuperäisten suunnitelmien mukaan.

Elise, Muhku, Sarys & Marika
Heti piti myös uudella vaa'alla leikkiä ja ottaa muksuista ja aikuisista painot ylös. Siitä kun on aikaa kun on päässyt viimeksi rottia punnitsemaan. Seran muksuilla painot vaihtelivat 11-17 gramman välillä valtaosan ollessa 14-15 grammaisia. Delilahin muksut olivat Sanaris 114g, Tortok 109g, Valdur 124g, Faras 117g, Isabeau 115g, Leona 119g, Elise 100g ja Sarys 97g.

Huomenna Janina ja Saija tulevat sittenkin kummatkin rottia katsomaan, ja samalla sitten karsitaan Seran poikue. Naveenin kunto kanssa itseä mietityttää, niin on kiva päästä siitä muiden mielipiteitäkin kuulemaan.
Seran muksut

Leona, Elise & Sarys

Marika & Jolene

Tortok, Valdur & Sanaris

Tortok, Sanaris & Valdur

Ei kommentteja: