maanantai 19. joulukuuta 2011

Pieniä mullistuksia

Tänään Delilahin toive toteutui, ja neiti pääsi muuttamaan takaisin omaan laumaansa kahdeksan hulivilin keskeltä. Täysin eroon ei neiti kuitenkaan pienistä päässyt, vaan päädyin palauttamaan neidin laumaan tyttäriensä kera. Linnean jälkeen lauma on ollut taas toimiva ja rauhallinen, joten pienet uskalsi laittaa sinne luottavaisin mielin rottamaisuuksia opettelemaan. Sarys ja Leonakin ovat jäämässä kotiin tammikuun lopulle saakka, ennenkuin niiden matka jatkuu Tampereelle, joten nekin saavat touhuta muiden mukana siihen asti. Uusien laumajäsenien kunniaksi häkki sai myös uuden sisustuksen.
Likkojen linna uudessa asussaan

Häkin sivuluukku
Hetken vanhemmat neidit pikkuisia ihmettelivät, mutta sitten ne mahtuivat jo samaan koppiin päikkäreille. Harmi vain ettei siinä kohtaa ollut kameraa, kun Marika ja Muhku makasivat vierekkäin niin että kummankin päät näkyivät oviaukosta. Pienillä isossa häkissä riitti paljon ihmettelemistä, joskin pian vanhemmista otettiin jo mallia kulkureittejä suunniteltaessa.

Pikkupojat saivat jäädä oranssiin poikashäkkiin nelistään totuttelemaan elämää ilman emoa. Varsin rennosti pojatkin tuntuvat muutoksen kyllä ottavan, kun vieressä on kuitenkin veljet joiden kanssa käydä kasatorkuille.

Eilisen leffaillan lomassa sain Ellulta apua myös työpöydän kasaamiseen, ja nyt miulla on vihdoinkin looginen paikka kaikilla gradukirjoille ja papereille. Kuitenkin sopivasti rottahäkkien välissä, ja vielä niin että likkojen häkin sivuluukku on juuri työpöydälle päin. On sitten kirjoitustöiden lomassa helppo rottalaisiakin huomata, ja harhautua siitä mitä koneella on kulloinkin tekemässä. Vielä pitää jokin namirasia työpöydälle virittää rottalaisien lahjomiseen ;)
Oman tilan valtausta rottien keskellä

Muksuista tuli myös napsittua uusia yksilökuvia poikuesivua varten, josta löytyykin nyt sitten jokaisesta oma kuvansa. Poikuesivun pikkukuvat saa klikkaamalla isommiksi :)

Sarys oli kovin kiireisellä tuulella

Valdurin hännänpääposeeraus kaadetun kortin kera

Sanaris
Aamulla sitten suunta kohti Ruotsin laivaa.

Ei kommentteja: