lauantai 3. joulukuuta 2011

Uusi sivu: Hoito-ohje

Kuten osa lukijoista on varmaan jo huomannutkin, uusimpana projektina olen alkanut kasata blogiin rotan hoito-ohjetta. Hoito-ohjeen perimmäisenä tarkoituksena on olla helposti tulostettavissa maailmalle lähtevien muksujen matkaan, mutta samalla toimia myös jonkin asteisena tietopakettina sivulle eksyville rottia vasta harkitseville.

Nyt pyydänkin lukijoilta apua sivun kehittämiseksi: mikäli hoito-ohjeesta mielestäsi puuttuu jotain, laitathan ystävällisesti sivun kehitysideoita kommenttina tähän, tai mailitse smahof@gmail.com. Hoito-ohjeen alareunassa on pieni lista asioita, joista hoito-ohjeeseen on vielä tulossa juttua, sitä mukaa kun ehdin sitä kirjoittamaan. Itse hoito-ohje löytyy sivun yläreunasta muiden sivujen joukosta.

Myös kuvia rottien tarvikkeista ajattelin ainakin nettiversioon jossain kohti lisätä, ja ainakin hetken sitä leikki myös ajatuksella YouTube -videoista rottien kynsienleikkuuta tai pesua koskien ...tai ainakin linkkien etsintää valmiisiin videoihin. Niitäkin kun netistä varmasti löytyy.

2 kommenttia:

Pia kirjoitti...

Hyvä idea, ja varmasti nykypäivänä uudet rottien omistajat hakevat ensisijaisesti tietoa netistä kirjaston sijaan :D

Eeva kirjoitti...

Moikka! Tänne kuuluu ihan hyvää, mutta kaiken järjettömän stressin ja kiireen keskellä ei ole ehtinyt blogiakaan päivitellä :S

Pojat ovat vähän nuhaisia, mutta toivon mukaan menee ohi ihan kotikonstein. Isot pojat olivat jossain vaiheessa tapelleet niin, että kaikilta kolmelto löytyi isot haavat kyljistä/selästä, mutta sen koommin ei ole tappeluita enää tullut. Eli tilannetta seurataan. Ticon aika alkaa käymään vähiin, vaikka pojan kunto ei ole huonontunut ollenkaan, olen kuitenkin sitä mieltä etten tahdo jäädä odottamaan romahdusta. Saa nähdä miten Pablo ja Pedro pärjäävät sitten kahdestaan.

Eli mitään kummempia ei tänne kuulu, kiirettä kiirettä ja kiirettä vaan :D